Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

7 generation network

7 generatii de succes!

7 Gen (7 generatii de succes, incepand cu tine, pt familia ta si urmasii tai)

  Va invit cu entuziasm sa beneficiati rapid de cea mai sigura, accesibila, simpla si profitabila metoda de acces la succes!

   Ideea de baza e simpla si eficienta: donezi o singura data din buzunar 50$ (circa 205 Ron) si dai mesajul mai departe, ca sa ajuti rapid doi prieteni sa te urmeze; vei primi inapoi de 8 ori suma (400$ sau 1640 Ron). Redonezi a 8-a parte din donatiile primite cadou si reprimesti de 8 ori mai mult. Si tot asa, repeti.

   Timp nelimitat. Cu sinceritate, va anunt din start ca acest MINUNAT sistem propus de mine nu e nici schema Ponzi, nici joc piramidal, nici Caritas! (Explic mai jos.) Si nu este nici macar afacere sau MLM! Dar atunci, ce este „7 Gen”? Este cea mai sigura metoda de castig de pe planeta, numita la nivel international: „crowdfunding”; pt noi, mai simplu: sponsorizare prin donații, o metoda de tip C.A.R., ce are la baza simplul sistem Binar.

  Cand iti vorbesc despre „7 Gen”, eu doar iti ofer ceva minunat, insa nu vreau sa conving pe nimeni, de nimic. Doar OFER. Aleşii se aleg ei singuri.

   Acest „7 Gen” este un sistem de SPONSORIZARE PRIN DONATII, asemanator cu „Ujamaa”, doar ca este online, deci totul se misca aici mult mai rapid. Acest minunat sistem binar numit „7 Gen” este de tip C.A.R. si a fost recent creat pt ca inclusiv omul obisnuit si toti cei cu posibilitati financiare reduse sa poata avea rapid acces la succes.

  Pornirea se face aici cu o donatie de numai 50$, primul nivel. Da, se intra cu DOAR 50$ (echivalentul in Lei, plata prin bani cash, ideal prin Revolut, card bancar sau Bitcoin, dupa cum ne intelegem noi intre noi). RISC ZERO! Plata este instant, de la o persoană la alta, deci totul este sigur 100%.

Nu exista absolut nici o șansă de pierderi, de niciun fel, deoarece activarea nu se face prin vorbe goale sau promisiuni, ci doar prin donatii, prin platile facute in mod practic.

  Cu DOVADA de DONATIE facuta. Ca sa ascensionezi, AI NEVOIE SA ADUCI 2 PARTENERI ACTIVI, adica sa aduci 2 parteneri energici si altruisti, alesi de tine dintre rude, prieteni, amici, cunostinte, colegi, vecini sau parteneri din afacerile tale. Ai inclusiv prieteni pe retelele de socializare, gen Facebook, asa-i? Esti capabil sau nu? Eu sper ca Da!

   Din cateva miliarde de persoane de pe planeta asta, cred ca esti capabil sa gasesti 2 persoane care sa aiba nevoie de mai multi bani, mai precis de a castiga cu numai 50$, zeci de MII de dolari, corect? Si acei 2 oameni sa-si doreasca acelasi lucru si la randul lor sa gaseasca alti 2, dornici de un trai mult mai bun. Reusesti, asa-i? Cu o donatie de numai 50$, se ajunge curand la suma de 40 mii $!!!

  Iata planul de ascensiune: 7 Gen: prezentare Se permite doar un singur cont de persoană. Inscrierea se face cu datele personale, corecte si valabile.

  Taxa de pornire este o DONAȚIE de numai 50$! Īn prima lună (sau mult mai rapid, dacă ești cu adevarat un om energic, activ; de exemplu, desi startul la inscrieri s-a dat pe 3 Februarie 2021, avem parteneri romani care au realizat deja umplerea unei matrice proprii de cate 14 oameni, desi erau neesari doar 2 parteneri de adus in prima saptamana; iar acest week-end, ei toti se activeaza! 

  Dupa prima zi de activitate, eu deja am inceput sa primesc bani din donațiile 7 Gen! Mai am putin si imi umplu matricea de 14 parteneri, desi abia ieri m-am inscris si aveam nevoie de numai 2 parteneri.), primești 400$, din care vei redona 150$, pt a ascensiona imediat la nivelul 2, din care primești 1200$ (in luna urmatoare sau in urmatorul tau week-end, daca in timpul saptamanii ai facut recomandari si te-ai miscat rapid). Redonezi 500$, ca sa urci la nivelul 3, unde primești 4000$ (ca in Ujamaa).

Din cei 4000$ primiti, redonezi 2500$, pt ascensiunea ta la al 4~lea nivel, unde primești 20 mii $! Din cei 20 mii $, redonezi 5.000$, daca vrei sa ajungi la al 5~lea nivel, unde câștigi 40 mii $ din donații! Cred că un câștig de 40 K $ lunar e ceva ce ne bucură pe fiecare dintre noi, adevărat? Apoi, se redoneaza, daca vrem castiguri permanente.

  Cine nu redoneaza, e logic ca se va autoexclude din sistem, si va fi inlocuit de cineva care doreste sa castige si sa intre intr-o matrice gata creeata. Asta e SINGURA REGULĂ pt a câștiga mereu, atât in „Ujamaa”, cat si in „7 Gen”: REDONEZI! Cat timp REDONEZI, VEI CÂȘTIGA SI RECÂȘTIGA, automat! Sistemul „7 Gen” este asemanator cu cel numit „Ujamaa”, doar ca este urcat online, pt transparenta totala si control, iar startul este aici cu donatia de numai 50$, suma accesibila oricui.

 Asa arata site-ul oficial: https://7genetwork.com/ Iata o prezentare inregistrata (22 minute), realizata de Liviu Plapcianu: https://youtu.be/xx5rK0Fgokc Si alta prezentare, a dnei Rodica Mirita, cu informatii despre sistemul de sponsorizare prin donatii, numit „7 Generatii”: 1) https://cutt.ly/pkUPW1S 2) https://cutt.ly/UkUA3EU

  Noi am intrat acum (primele zile din Februarie 2021) in echipa ce tocmai a pornit din America, deci suntem primii români care ne activăm, asadar a trebuit sa avem BTC sau Dolari.

  Insa cand avem de primit donațiile, fiecare dintre noi va cere donația in ce moneda vrea sa primeasca el personal. Preferam lei, daca suntem in Romania, dar apoi o sa lucram doar cu Bitcoin, ce este ideal pt sumele mari. Important! 1) Deoarece in „7 Gen” intrarea este cu o sumă de doar 50$ (de 10 ori mai mică, in comparatie cu cei 500$, donatia necesara pt start in sistemul asemanator numit „Ujamaa”), deducem că oamenii se activează de 10 ori mai repede sau mai ușor.

  Am presupus initial că nici măcar nu avem nevoie de o intreaga săptămâna pt a gasi doi prieteni pe care sa-i activam in propria echipa, caci putem găsi chiar din prima zi pe cei 2 parteneri activi, intre rude sau printre prietenii apropiați. Si am avut dreptate, pt ca in prima saptamana am adus chiar mai mult de doi parteneri: 14! Da, sunt necesari doar 2 parteneri, atat! Si apoi putem sa transmitem cu totii acest mesaj mai departe, ca sa ne ajutam familia, rudele si prietenii sa prospere. 2) In ceea ce privește sumele mereu in creștere, vă asigur că modalitatea primirii banilor din donații prin Bitcoin este cea mai bună! Prin băncile clasice si prin Revolut merg trimise donații mici si mijlocii, dar când din „7 Gen” ne vin câte 40 mii dolari pe lună, cum credeți că veți justifica proveniența banilor, dacă vă ia cineva la întrebări? Da, e 100% LEGAL sa trimiti si sa primesti DONATII, insa stiti demult ca bancile ii alerteaza imediat pe cei de la taxe si impozite, cand vad sume mai mari de 15 mii euro. Si de ce sa te legi la cap, cand poti sa eviti iscoditorii? Asa ca, dupa prima luna, vom face doar prin Bitcoin tranzacțiile, ca sa fie NEimpozabile, legale si sa nu fie deranj pt nimeni, ci bucurie pt noi si familia noastra. 3) inscrierea = mesaj privat cu datele cerute mai sus, scrise corect. 4) Dupa inscriere, ACTIVAREA se va face numai dupa ce primesc DOVADA ca DONAȚIA a fost trimisă catre contul (bancar sau de Revolut sau portofelul de Bitcoin) indicat de mine, pe e-mail sau in mesaj privat. Se doneaza direct catre acel partener indicat de mine, in a carui a 3-a linie o sa intri tu; deci nu doneaza toata lumea catre o singura persoana, ca nu e nici joc piramidal, nici Caritas si nici schema Ponzi! Nu exista niciun director, nu sunt nici angajati, nu sunt nici produse de cumparat sau de vandut, caci nu este nici afacere, nici macar un MLM! 7 Gen este un sistem automatizat, ai totul sub controlul tau personal. ACTIVAREA in sistem se face cand incarcam pe site poza cu dovada ca s-a facut donatia. Cand nu vrei sa mai castigi bani din donații, nu mai redonezi si astfel te autoexcluzi din sistem, iar sponsorul tau (cel caruia i~ai donat la intrare si ar trebui sa~i redonezi, in floarea caruia tu te afli in a 3~a lui linie), te va șterge din floarea lui de lotus. Cine nu redoneaza, dispare din sistem. Repet: cine primește bani din prima sa donație și nu vrea să redoneze, se va autoexclude, va fi șters și inlocuit cu cineva activ, care vrea cu adevarat sa castige din acest minunat sistem. Si cine nu redonează, nu isi va mai primi vreun ban, caci deja a primit cel putin o donație. (La fel ca in sistemul-mama, numit Ujamaa.)

 Īn maxim 5 luni sau mult mai rapid, daca esti activ, tu obții un câștig de: 250$+700$+1500$+15.000$+39.950$=57.400$!

 Vom avea inclusiv o prezentare de tip powerpoint, sa o putem folosi pt recomandarile facute catre rudele si prietenii nostri, potentialii nostri parteneri.

  Veste excelenta pt cine vrea sa intre in 7 Gen: ACUM, noi fiind chiar la inceput, putem comasa totul, deci inclusiv tu poti ajunge in doar 3 zile sa te upgradezi la 150$! Eu am reusit, deci si tu poti! Da, poti sa faci chiar ACUM donatia si lista cu datele partenerilor tai, si astfel poți ca in urmatoarele zile sa~ti umpli integral matricea de 14!

  O matrice din 7 Gen se poate umple intr~o luna de zile, ori chiar intr~o saptamana, daca esti superactiv si te straduiesti! (Cativa dintre noi, am reusit; altii, si-au umplut partial matricea si deja au primit cateva donatii; daca vrei, poti!) Sincer, de cine crezi ca depinde ca tu sa castigi mai tarziu sau mai repede sumele despre care am vorbit? Eu cred ca de tine depinde, doar de tine! 100%!

Eu personal, Oana Nicoleta, va invit la prezentarile in direct, online, la care puteti sa va chemati rudele, familia, prietenii, vecinii, amicii, colegii, cunoștințele! Participarea este gratuita si nu va obliga cu absolut nimic!

Vezi, si apoi decizi daca ti se potriveste sau nu.

  Ai 100% libertatea de a alege! Eu doar te invit cu drag. Alesii se aleg ei singuri. Din principiu si din bun simt, eu nu trag de nimeni, adica nu vreau sa conving pe nimeni, de nimic.

  Studiaza oferta mea, apoi decizi tu singur. In fiecare seara de Luni, Miercuri si Vineri, de la ora 19:00 a Romaniei, avem cate o prezentare prin Zoom, in direct. Prezentarile pt „7 Gen” in limba romana se tin seara, de la ora 19:00 ora României, de la ora 20:00 in limba engleza si de la ora 21:00 in limba italiana.

   Mentionati ca v-a invitat Oana Nicoleta

   Ca sa puteti participa seara la prezentarile live, e necesar sa aveti instalata aplicatia gratuita „ZOOM”, din

Apple Store sau din Magazin Play: shorturl.at/dJP14

Link pt acces in Zoom Meeting: https://us04web.zoom.us/j/7218304358?pwd=ZU80Vjh6d2ltSUFjc2hoMzFuYkZDUT09

Meeting ID: 721 830 4358

Passcode: QUT8wj

  Aveti asadar o sustinere completa, atat ca sa intelegeti perfet sistemul care e foarte simplu (de altfel, deja l-am explicat aici), cat mai ales prezentari online, pt a ne face reclama intre prieteni si a ne mari usor propria echipa, invitandu-ne toti prietenii, vecinii, rudele, intreaga familie, colegii sau amicii si pe absolut oricine dorim, in aceste întâlniri online, folosind aplicatia gratuita „Zoom”! Pt prezentarea in limba romana: Luni, Miercuri si Vineri, de la 19:00, ora a Romaniei, intri pe acest link: https://bit.ly/2KlcyTs Cei care se activeaza vor fi invitati in grupurile noastre de parteneri, de pe WhatsApp si din Telegram.

  Va invit cu entuziasm sa beneficiati rapid de cea mai sigura, simpla si profitabila metoda de acces la succes!

INSCRIEREA TA Daca doresti sa te inscrii, te invit sa imi trimiti prin e-mail catre adresa: evolutiaspirituala@gmail.com  toate aceste date ale tale:

Nume de familie: ….

Prenumele: …..

Adresa ta de e-mail: ….. 

Atentie: E absolut necesar sa scrieti CORECT adresa voastra de e-mail si sa verificati ca aveti parola de acces si ca puteti intra oricand in e-mail-ul vostru!

Nr telefon, inclusiv prefixul (pt WhatsApp):……..

Data nasterii tale:…..

Orasul:…..

Tara: ….

ID-ul (numele tau de utilizator) din Telegram: @xyz…

Pt cei care nu au inca un cont gratuit pe aplicatia numita Telegram, iata un tutorial folositor, ca sa-ti faci acum un cont: https://www.youtube.com/watch?v=eAzoC1XQdws Wallet pt Bitcoin, sa poti primi banii, donatiile:….

   Este absolut necesar sa avem cate o adresa de portofel Bitcoin, asa cum cere sistemul. Cine nu are inca, isi poate face cont in Coinbase, simplu si gratuit, caci contine portofel de Bitcoin. Noi folosim Revolut pt tranzactii de bani, instant si fara taxe, iar Coinbase pt ca ne poate schimba instant leii in BTC, plus pt avantajele pe care ni le ofera. In plus, recomanzi si castigi bani! Detalii despre Coinbase si Revolut: https://cutt.ly/ql667sv Cine doreste un sistem sigur si profesionist, isi poate crea un cont gratuit inclusiv in Binance.

  Detalii: https://bit.ly/3wVVGql

  Atentie! Poate dura doar cateva zile sau chiar o luna, pana cand tu si partenerii tai directi veti completa Floarea ta de Lotus, cu toti cei 1+14 oameni. Insa atunci cand vei da click sa activezi al 14-lea partener (adica pe ultimul din matricea ta personala), sistemul iti va oferi un portofel de criptovaluta BTC si-ti va cere sa donezi 5$, schimbati in BITCOIN. E necesar deci sa ai acei bani schimbati in Bitcoin, si sa ii donezi, caci doar astfel poti beneficia de banii primiti din donatii! Oricare portofel de Bitcoin este bun. Activarile in sistem se fac doar in week-end, dar inscrierile se fac la orice ora din zi sau noapte, atunci cand imi trimiteti datele cerute mai sus, pe e-mail, apoi dovada ca ati donat catre acel destinatar indicat de sistem (ma intrebi si-ti voi spune cui anume sa donezi). Am donat, am invitat rude si prieteni, si chiar dupa primele 2 zile de activitate, deja am inceput sa primesc banii din donatii! Am facut singura DONATIE necesara pt activarea mea, echivalentul a 50$ (in lei sau in Bitcoin), am inscris 2 parteneri si am distribuit invitatia mai departe. In zilele urmatoare am primit echivalentul a 50$ (in lei sau in Bitcoin, dupa cum am cerut eu), de la 8 parteneri. Deci, 50$x8=400$! (La mine, primiti in doar 3 zile, ca sunt iute; ceilalti, primesc de obicei in 3 saptamani; depinde de fiecare in parte).

  Deci, la primul nivel numit Bronz, se intra cu o singura donatie in valoare de 50$ (circa 200 Ron) si se aduc/activeaza doi parteneri; se primesc apoi 400$ (circa 1600 Ron).

  Pt inchiderea matricei mele (floare de lotus) am oferit cadou (Charity) 5$ in Bitcoin, din cei 400$ primiti de mine din donatii. Administratorul aduna acesti bani pt a ajuta copiii orfani care nu au case, locuinte.

  Suntem deja peste 18 mii parteneri activi, desi acest sistem a pornit online in aceasta iarna. Asa arata o donatie catre Charity: Imediat dupa ce am primit aprobarea administratorului, imi pot face upgrade. Pt ascensiunea la al doilea nivel, numit Argint, se REdoneaza 150$, din cei 400$ primiti. Este usor de avansat, caci la acest nivel nu mai este nevoie sa aducem parteneri! Cei deja activati isi vor face la randul lor upgrade la nivelul 2, numit Silver, si noi primim cate 150$ de la fiecare din cei 8 parteneri care sunt deja inscrisi in echipa noastra, asadar primim 1200$ (circa 5000 Ron)!

  Am intrat cu 50$ (circa 206 Ron), am primit in zilele urmatoare 400$ (circa 1645 Ron), am REdonat imediat 5+150=155$, si am ramas in buzunar cu 245$ (circa 1008 Ron). O fi bine? Am inceput sa primesc REdonatiile de la cei 8 parteneri ai mei. Iata cum arata prima REdonatie primita de la unul din cei 8 parteneri, aflat in a 3-a mea linie: Si tot astfel, REdonatiile se aduna si cu fiecare nivel atins, sumele primite cresc. In acest sistem de DONATII, oferim si acceptam: Bitcoin, ETH, Ron, $, Euro. 7Gen Network Membership 7Gen Network is a community of people with the sole goal to help one another by gifting towards each others cause and empowering each other to become financially free and independent. BYE LAWS 7Gen Network is a private community with a goal to empower and position it’s members with the right kind of opportunity to excel financially and economically. We take pride in the fact that we stand for integrity and loyalty to our cause. Members of this community believe in lifting each other up. Which is why we also engage in charitable donations to help the less priviledged ones in the community

   Recomand inclusiv sa vedeti informatii despre „Ujamaa”! Este sistemul-mama, vechi de 10 ani, desigur ca este inca activ si va fi mereu, care a generat acest „7 Gen”, o varianta online, mult mai accesibila tuturor: https://bit.ly/3qRuZA3 Recomanda prietenilor tai si absolut oricui doresti tu! Ajuta si vei fi ajutat! Spor! Fii deci activ! Apoi, te vei bucura impreuna cu mine de un castig pasiv. Cate 40 mii de dolari primiti lunar, cred că iți prind foarte bine, așa-i? Ai deja aici indrumarea concreta cum sa realizezi aceasta, insa e necesar sa faci mai intai primul pas: activarea!

„DACA TU NU GASESTI O CALE DE A CASTIGA BANI IN TIMP CE DORMI, TU VEI MUNCI PANA CAND VEI MURI !”

Publicitate