Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Acces Bars

Sesiuni de Access Bars

   Ai simtit vreodata ca esti pe pilot automat si ca viata merge inainte, iar tu nu reusesti deloc sa o prinzi din urma? Ai simtit ca esti blocat la un anumit moment al vietii si ca nu reusesti sa treci peste pasul respectiv? Daca da, atunci cu siguranta este momentul potrivit ca tu sa incepi sa constientizezi cat de mult valoreaza viata ta si cat de important este felul in care o tu iti percepi propria viata. Iar daca ceea ce iti doresti sunt schimbari, daca ceea ce vrei e sa poti fi cea mai buna versiune a ta, atunci tehnica Access Bars este cea care te va ajuta cu siguranta in acest sens. Pentru toate clipele in care simti ca traiesti intr-o rutina pe care, de fapt, nu o vrei si pentru toate momentele in care simti ca ai nevoie de mai mult in viata ta, exista aceasta tehnica care te poate ajuta rapid. Cu ajutor profesionist si ghidat de o persoana specializata in aceasta tehnica vei reusi sa treci dincolo de limitele tale.

Ce este Access Bars

  Access Bars este o metoda dinamica care va putea sa te ajute sa faci schimbari in viata ta, sa te eliberezi de toate elementele negative care te tin in loc si sa devii o versiune a ta pe care sa o iubesti si de care sa fii foarte multumit. Si toate acestea se vor intampla cu foarte multa usurinta, dat fiind faptul ca metoda este una care presupune relaxarea totala si deblocare la nivel emotional, fizic si mental

In ce consta Access Bars

  Asa cum am spus, Access Bars este o tehnica care presupune relaxarea totala si care te va ajuta sa te eliberezi de stres si sa obtii o pace profunda alaturi de claritate in cea ce priveste multe din problemele cu care te confrunti. Pe capul fiecaruia dintre noi exista 32 de puncte, care la o atingere usoara, incep sa elibereze toate limitarile legate de diferite aspecte din viata noastra. Acestea au fost numite „bars” deoarece sunt considerate a fi niste bare de energie care trec prin capul nostru. Astfel, exista bare legate direct de lucruri care ne influenteaza starea de spirit: de la bare legate de constientizare si control, la bare legate de creativitate, sexualitate si bani.

  In cadrul fiecarei sedinte te voi ajuta si te voi sprijini, iar impreuna vom reusi sa eliberam toate energiile care pana acum te tineau blocat. Astfel, in cadrul unei singure sedinte se elibereaza intre 5 si 10 mii de ani de limitari acumulate in memoriile celulare individuale, colective sau ancestrale. Acest lucru face ca metoda sa fie una extrem de rapida, care poate inlocui ani intregi de terapie. 

Beneficile Access Bars

  Avantajele acestei metode sunt in primul rand legate de timpul pe care il petreci pentru a elibera energiile care te tin in loc. Access Bars este o metoda rapida, eficienta si extrem de utilizate mai ales in cazul celor care isi doresc sa obtina rezultate cat mai rapid posibil.

Printre beneficiile care le vei avea daca vei experimenta Access Barss se numara:

  – O stare de liniste si relaxare completa,dupa doar o prima sedinta

– Constientizarea valorii vietii tale (eu merit sa traiesc,eu merit sa fiu fericit,eu merit sa obtin ceea ce imi doresc).

-O stare de bucurie si claritate in luare deciziilor cu mai multa usurinta -Eliminarea convingerilor limitative ( nu pot sa fac , nu gasesc partenerul potrivit)

-Vindecarea si imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate (imbunatatirea sistrmului imunitar,a sistrmului limfatic,a musculaturii si a sistemului osos)

– Eliminarea depresiei, a anxietatii, a atacurilor de panica si a insomniilor.

– O stare de energizare a intregului corp

– Constientizarea alegerilor pe care le faci

– Eliminarea dorintei de a-i critica Pe cei din jur si de a critica pe tine.

  In timpul sedinte de terapie vom apela la metoda Access Bars pentru ca tu sa simti ca atingem exact acele puncte ale vietii pe care tu vrei sa le imbunatatesti si pe care le consideri inca incomplete. 

  Vom lucra impreuna pentru a ajunge la cea mai buna versiune a ta si pentru a ne asigura ca toate emotiile tale nu vor mai fi un impediment in dezvoltarea ta. Mai mult decat atat, Access Bars este o metoda la care poate apela oricine, in orice moment al vietii inclusiv pentru mentinerea starii de echilibru.

Publicitate