Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Afirmatii Pozitive

SALVEAZA-TE SINGUR/A PRIN VOINTA PROPRIE!

   Eu (numele intreg) imi aduc inapoi si imi reunesc toate energiile Sufletului, Spiritului, Mintii, Inimii, a corpurilor mele astrale si fizic, a aurei mele energetice, si toate energiile care le-am dat sau mi-au fost luate cu voia sau fara voia mea, de oriunde s-ar afla, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, de pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, le aduc inapoi curatate si activate benefic mie, Acum si Etern!

   Eu imi unesc Mintea, Sufletul, Spiritul, Inima, corpurile astrale si fizic , formand o singura sfera energetica cu o singura energie benefica, pozitiva, puternica si creatoare, care asculta doar de mine si isi tine energiile doar pentru mine, Acum si Etern!

   Eu imi aduc toate energiile inapoi, imi reintregesc aura energetica si imi formez un scut energetic indestructibil Acum si Etern! Eu imi distrug toate hologramele si clonele create dupa mine si din mine, Acum si Etern!

   Eu cer Constiintei Atotcreatoare sa imi materializeze toate gandurile pozitive si benefice pe care le emit, iar gandurile negative si nebenefice sa fie arse instantaneu, Acum si Etern!

   Eu cer ca Sufletul, Spiritul, Mintea, Constiinta, Inima, corpurile mele astrale si corpul fizic sa primeasca toata energia benefica necesara din Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, din Constiinta Atotcreatoare si din Spiritul Pamantului, chakrele mele sa fie curatate, deschise, unite si activate, ADN-ul meu sa fie curatat si activat, celulele si neuronii mei sa functioneze la capacitatea maxima si sa se regenereze impreuna cu toate organele mele, cu toate corpurile mele astrale si corpul fizic cu toate sistemele lui, sa fie energizate pozitiv si benefic mie, Acum si Etern! Multumesc!   

   Eu declar nule si neavenite, revoc, ard si dizolv toate contractele, la fel si copiile lor, duplicatele, anexele, adaugirile, clauzele de restabilire, rezervele, copiile altor parti si oglindirile tuturor celor mentionate anterior, toate stringurile, legaturile, juramintele, promisiunile, ritualurile bisericesti si de orice tip si fel, facute cu orice entitate negativa si nebenefica mie, care se afla in sfera mea energetica si in toate corpurile mele si care interfereaza cu mine, din orice viata si de pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, si orice legatura energetica si eterica nebenefica facuta cu acestea, Acum, Definitiv si Etern!

   Eu scot, ard si dizolv toate imprimarile, implanturile, suprapunerile, credintele, perceptiile, atitudinile, identitatile, emotiile inghetate si orice altceva relationat cu aceste contracte, toate programele nebenefice facute de Mintea mea, toate blocajele energetice si de orice fel, toate juramintele de saracie, sclavie, castitate, ascultare, sentimentale, financiare, sexuale, toate vrajile, farmecele, blestemele, cuvintele negative, ritualurile facute asupra mea si a corpurilor mele energetice si fizic, asupra aurei mele energetice din orice viata si pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, Acum, Definitiv si Etern!

   Eu ard si dizolv definitiv toate sentimentele de vinovatie si rusine, de neputinta, de neincredere in mine, toate fricile, toate gandurile negative de ingrijorare baneasca si existentiala nebenefice mie, ma conectez cu Spiritul si energia banilor si atrag ca un magnet abundenta financiara , energii pozitive de dragoste si iubire, Acum si Etern!

    Ordon ca toate entitatile, spiritele, sufletele, stringurile, blocajele, energiile nebenefice si toate interferentele negative si nebenefice mie care interfereaza cu mine sa se departeze din corpurile mele si din sfera si aura mea energetica, sa isi deschida un portal si sa plece Definitiv in Vacuumul Galactic, apoi inchid si sigilez acest portal Acum, Definitiv si Etern!

    Eu imi ridic vibratiile pana la ce intensitate este necesar si ard cu lumina mea pura toate entitatile si energiile negative si nebenefice mie care interfereaza cu mine, toate implanturile, toate bolile si blocajele Acum si Etern!

    Eu cer Sursei Infinite a Intregii Creatii, Constiintei Atotcreatoare si Spiritului Pamantului sa curete Subconstientul meu, Spiritul, Sufletul, Mintea, Inima si Constiinta mea, toate corpurile mele astrale si fizic si sa le tina conectate permanent cu energiile lor benefice si sa imi materializeze instantaneu toate gandurile pozitive si benefice, scopurile, planurile si obiectivele benefice pe care le emit pentru mine si alte persoane, Acum si Etern! Multumesc!

   Cer ca Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregiii Creatii, Constiinta Atotcreatoare, Spiritul Pamantului, si Spiritul meu sa-mi arate mereu planul pe care il au pentru mine, sa-mi dea intelepciune, sa fiu indrumat/a ca sa realizez acest plan si sa faca permanent conexiunile necesare cu alte spirite, suflete, persoane si entitati benefice si pozitive mie pentru a facilita materializarea dorintelor si gandurilor benefice si pozitive mie si altor persoane, pe care eu le emit, si pentru materializarea planului benefic pe care il au pentru mine, Acum si Etern!

   Multumesc! Cer ca Spiritul meu, Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, Constiinta Atotcreatoare si Spiritul Pamantului sa imi aduca si sa imi activeze toate drepturile divine, talentele, capacitatile paranormale de telepatie, telekinezie, clarviziune, teleportare, de viziune si calatorie astrale, de materializare instantanee a gandurilor si cuvintelor benefice pe care le emit, capacitatile de a stapani secretul materiei si materializarii, de a alunga materia negativa si entitatile negative si nebenefice, de vindecare a mea si a altor entitati, si toate capacitatile si puterile de care eu am nevoie Acum si Etern!

   Eu sunt Spirit Liber, Suveran si Creator si sunt una si aceeasi cu Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, cu Constiinta Atotcreatoare, cu Spiritul si Sufletul meu, sunt Energie, Vibratie si Lumina Pura, pozitiva si benefica care ard orice entitate si spirit nebenefic si negativ care incearca sa interfereze cu mine, Acum si Etern!

   Cer Constiintei Atotcreatoare sa recontureze toate cererile, gandurile, cuvintele si dorintele mele pozitive si benefice mie, sa le insereze in oglinzi, sa le protejeze si gestioneze alaturi de mine astfel ca viata sa fie a mea, iar eu realizez tot ce gandesc si imi propun, Acum si Etern! Multumesc!

   Afirmatiile se spun dimineata, la trezire si seara, imainte de somn. Cand ordoni entitatilor, etc. sa iasa din sfera ta energetica, se face pe un ton ferm, ca un general de armata.

   Afirmatiile se pot spune si in gand, dar gandul sa fie ferm atunci cand dai ordine. Dupa ce spui afirmatiile faci o mica meditatie: Stai linistit/a cu ochii inchisi, alungi toate gandurile si te conectezi cu Spiritul tau, cu Sursa. Vorbesti mental cu ea. Ii spui sa te curete. Vizualizezi Spiritul tau…acea sfera de lumina pura care intra in tine, in fizic, si extrage toate energiile rele. Apoi il trimiti in Sursa sa le arda. Si multumesti.

   Este bine sa vorbim cat mai des cu Spiritul nostru (Sinele nostru Superior) ca si cand am vorbi cu un prieten, sa-i cerem ghidare si sustinere si ce mai dorim noi. Atentie! Sufletul este prostutz si naiv, sa-i spunem sa asculte de Spirit. Sa vorbesti ZILNIC si cu SUFLETUL tau, spune-i Sa Nu Se Mai Lase Pacalit… Sa Nu-si Mai Dea Energiile Nimanui…sa Le Pastreze Doar Pentru Tine! Sa Nu Mai Repete Experientele prin care a dat energie! Indicat este sa faci asta timp de cel putin 21 de zile. (Pentru ca aceasta Programare NeuroLingvistica sa fie implementata in subconstient.) Si somnul este foarte important…sa te odihnesti bine, chiar si in timpul zilei cateva minute, daca poti.

   Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe sufletul meu, cu voia sau fara voia mea.

   Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe corpul meu fizic, cu sau fara voia mea.

   Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe corpul meu energetic, cu sau fara voia mea.

   Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe mintea mea constienta sau subconstienta, facuta pe vointa mea, facuta pe memoria mea, perceptia mea, logica mea sau pe oricare alt proces cognitiv, cu sau fara voia mea.

   Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe drumurile mele, oportunitatile mele, talentele mele, belsugul meu, sporul meu, abundenta mea, prosperitatea mea, banii mei, cu sau fara voia mea.

   Anulez orice forma de atac energetic, facut cu sau fara voia mea.

   Anulez!       Anulez!      Anulez!

Sunt limpede, curat(a) si eliberat(a) , ca Sursa de lumina care m- a creat.

70 de afirmatii pozitive!

1. Știu ceea ce îmi doresc de la viață.

2. Succesul curge către mine ca un râu al abundenței.

3. Atrag succesul și prosperitatea cu toate ideile mele.

4. Mă înconjor de oamenii care susțin țelurile mele.

5. Creierul meu mă ajută să îmi îndeplinesc obiectivele.

6. Împart darurile mele într-un mod generos, cu ceilalți oameni.

7. Mă conectez la țelurile mele în fiecare zi și ele devin din ce în ce mai tangibile.

8. Îmi manifest visurile în realitatea fizică.

9. Ceea ce cred alții despre mine, nu este important.

10. Avantajele sunt mereu de partea mea.

11. Celebrez viața în fiecare zi. Prosperitatea și succesul sunt atitudini ale mentalității mele.

12. Ma înconjor de oameni de succes.

13. Sunt un exemplu de succes și triumf.

14. Caut oportunități în tot ceea ce apare în viața mea.

15. Obțin ceea ce îmi doresc și îmi doresc abundența.

16. Sunt foarte concentrat/ă spre a-mi îndeplini obiectivele.

17. Simt teamă, dar acționez oricum.

18. Atrag succesul în toate aspectele vieții mele.

19. Sunt învingător/oare cu o viziune perfectă asupra viitorului meu.

20. Vizualizez viața visurilor mele.

21. Vizualizez cum arată succesul meu.

22. Am o busolă interioară care mă ajută să îmi dau seama când mă aflu pe calea cea bună.

23. Cred în abilitatea mea de a-mi îndeplini visurile.

24. Mă transform în cineva care are succes mereu.

25. Cred cu tărie în abilitatea mea de a atrage succesul.

26. Am încredere în mine însumi.

27. Am controlul asupra gândurilor pe care le am.

28. Tot ceea ce experimentez astăzi sunt rezultatul alegerilor bune pe care le fac.

29. Sunt în controlul vieții mele. Iau decizii corecte mereu.

30. Puterea este în mine, învăț din trecut, trăiesc în prezent și mă concentrez asupra viitorului.

31. Succesul pentru mine este un proces continuu. După un succes, mă concentrez la următorul.

32. Îmbrățișez doar gânduri pozitive.

33. Vad succes în tot ceea ce fac.

34. Primesc cu brațele deschise tot succesul de care dispun.

35. Succesul este dreptul meu din naștere.

36. Fac alegeri pozitive și atrag fără efort tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericit și a avea succes.

37. Manifest abundență cu ajutorul talentelor și darurilor mele unice.

38. Mă bucur de succesul meu.

39. Sunt recunoscător/oare pentru viața mea.

40. Sunt puternic/ă, iubit/ă și iubesc.

41. Știu, datorită energiei mele pozitive că sunt o persoană de succes.

42. Succesul este o atitudine pe care o însușesc cu ușurință.

43. Îmi creez stilul de viață pe care mi-l doresc.

44. Celebrez viața în fiecare zi.

45. Ca să am succes, renunț la „nu pot”.

46. Cred că orice problemă are o rezolvare.

47. Manifest abundență cu darurile mele. Atrag succesul și prosperitatea cu ideile mele.

48. Îmi asum 100% responsabilitatea pentru succesul meu

49. Am motivația și energia de a avea succes.

50. Sunt recunoscător pentru succesul meu.

51. Sunt responsabil/ă pentru calitatea vieții mele.

52. Trecutul meu este plin de exemple de succes.

53. Cred în mine însumi și în abilitatea mea de a-mi crea viitorul.

54. Mă concentrez doar pe succes.

55. Realizez că succesul este rezultatul muncii și al gândirii potrivite.

56. Norocul mă favorizează tot timpul.

57. Mă eliberez de gândirea negativă și îmbrățișez gândurile pozitive.

58. Succesul este un rezultat al tuturor acțiunilor mele.

59. Viața mea este a mea și am puterea de a o crea așa cum vreau.

60. Atrag tot ce am nevoie pentru a fi fericit/ă, sănătos/asă și de succes.

61. Dragostea și zelul meu în viață îi inspiră și îi motivează pe cei din jur.

62. Caut inspirație și mentorat de la alți oameni de succes.

63. Adopt un mîndset pentru succes.

64. Mă dedic creșterii continue și evoluției.

65. Observ tot timpul oportunități și profit de ele.

66. Celebrez viața în fiecare zi!

67. Cred că merit tot ceea ce este mai bun de la viață.Abundența mi se cuvine.

68. Comunic într-un mod clar și profesionist.

69. Trăiesc o viață onestă și pozitivă.

70. Trăiesc cu entuziasm!

Echilibrarea celor 7 Chakre – Mudre și Afirmatii vindecătoare

   Mai înainte de toate ce sunt mudrele? Mudrele sunt gesturi spirituale care influențează fluxul de energie din corpurile noastre și care pot fi folosite în orice moment al zilei, fie că medităm, stăm la un film sau pur și simplu mergem pe stradă. Combinate însă cu meditația, cu mantrele și pranayama ( exercițiile de respirație) au un efect mult mai puternic și mai rapid. Există mudre pentru echilibrarea fiecărei chakre. Dacă nu ați reușit să identificați încă centrii energentici cu probleme vă recomand cartea lui Louise Hay – Totul este bine, unde veți găsi mai multe lămuriri. Deocamdată vă propun să lucrați cu fiecare chakra în parte, nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat o mare stare de bine.

  Chakra Rădăcină (Muladhara):

  Chakra Rădăcină are legătură cu instinctul nostru de supraviețuire și reprezintă răspunsul nostru inconștient de luptă sau fugă în fața provocărilor. La nivel ăsta funcționăm pur instinctiv, fiind influențați de foame, frică și de nevoile primare în general. Când ne este amenințată supraviețuirea experimentăm teamă; înfruntarea propriilor noastre temeri poate ajuta la echilibrarea acestei chakre. Pran Mudra este mudra care stimulează și energizează chakra rădăcină; degetul mare atinge vârfurile degetelor inelar și mic, în timp ce idicele și degetul mijlociu rămân extinse. Combinată cu exercițiile de respirație reduce oboseala și nervozitatea și îmbunătățește vederea. Pentru un efect mai puternic poate fi practicată în timp ce se repetă următoarele afirmații:

  Mă simt în siguranță;

  Sunt puternic,  stabil și calm;

  Pământul mă sprijină și îmi îndeplinește toate nevoile;

  Sunt adaptabilă și împământată;

  Îmi iubesc corpul și am încredere în înțelepciunea lui;

  Am încredere că Sinele meu Superior îmi îndeplinește toate nevoile;

  Viața mea e plină de prosperitate;

  Sunt împăcată cu viața mea.

  Chakra Sacrală (Swadhisthana):

   Svadhisthana este în strânsă legătură cu lichidele, circulația sângelui, sexualitatea și reproducerea, cât și cu apa și proprietățile ei. Ea este centrul sexualitatii, dar și al emoțiilor, senzațiilor, plăcerii, mișcării și îngrijirii. Dhyana Mudra ( efectuată cam strâmb în poza mea din pricina condițiilor meteo care ne-au pus pe fugă) stimulează acest centru de energie. Puneţi mâinile în poală, cu palmele în sus; în afară de cele două degete mari care se vor atinge la vârfuri, toate celelalte se vor suprapune.

Afirmațiile pentru echilibrarea Chakrei Sacrale sunt următoarele:

  Îmi accept și îmi conștientizez sexualitatea;

  Sănătatea mea fizică este puternică;

  Merit să trăiesc plăcerile vieții;

  Viața este plăcută;

  Mă mișc ușor și fără efort;

  Trăiesc cu pasiune;

  Creativitatea curge prin mine;

  Chakra Plexului Solar (Manipura):

  Manipura Chakra se află în corespondență cu focul și arderea, guvernează metabolismul și este responsabilă de regularizarea și distribuirea energiei metabolice în corp. Acest lucru se realizează prin arderea materiei și transformarea ei în energie. Cea de-a treia chakra este în legatură cu respectul pentru propria noastră persoană și cu voința sănătoasă. Când Chakra Plexului Solar se află în dezechilibru ne lipsește puterea interioară și tindem să căutăm aprobarea și îndrumarea celorlalți. Pentru armonizarea acestui centru energetic folosim Ksepana Mudra care ne eliberează de emoțiile negative și ne crește încrederea în noi înșine; se efectuează prin lipirea palmelor una de cealaltă, în timp ce degetele arătătoare se unesc, iar celelalte se împletesc între ele.

Afirmațiile pozitive pentru chakra plexului solar sunt următoarele:

  Pot face orice îmi propun;

  Onorez forța mea interioară;

  Îndeplinesc orice obiectiv cu ușurință și fără efort;

  Mă eliberez de toate emoțiile nesoluționate și negative;

  Îmi revendic forța personală și controlul asupra vieții mele;

  Mă accept complet așa cum sunt;

  Merit să am succes;

  Chakra Inimii (Anahata):

  Chakra inimii este, în mod evident, în strânsă legătură cu iubirea; dacă alegem să îmbrățișăm iubirea necondiționată și recunoștința pentru tot ceea ce avem în viața noastră iubirea se va perpetua, va deveni o constantă. Pe măsură ce oferim iubire, primim iubire, acesta este cursul firesc. Pentru deschiderea inimii este nevoie să ne eliberăm de ego, iar respirația este una din cele mai importante chei în acest proces, alături de Mudra Lotusului (mâinile aduse împreună în fața pieptului, podurile palmelor unite, degetele mari unite la vârf, la fel şi degetele mici, în timp ce restul degetelor sunt separate ca petalele de lotus) și afirmațiile pozitive:

  Primesc și dăruiesc iubire;

  Mă iubesc și accept iubirea celorlalți;

  Iert în totalitate greșelile și prejudecățile trecutului, ale mele și ale altora;

  Merit să fiu iubită;

  Îmbrățișez dragostea infinită și trăiesc în armonie cu tot ceea ce mă înconjoară;

  Mă eliberez de judecată și ură, aleg să trăiesc în iubire;

  Fac pace cu sufletul meu și cu tot ce se întâmplă în viața mea;

  Chakra Comunicării (Visudha):

  Visudha este centrul legat de comunicarea prin sunete, vibrații, exprimare de sine și creativitate. Prin atributele sale amintim ascultarea, vorbitul, scrisul, cântatul, telepatia și artele în general. Akaash Mudra ajută la echilibrarea celei de a cincea chakre; reduce emoțiile negative și stimulează gândurile și emoțiile pozitive. Ajută în meditație, încurajează dezvoltarea intuiției și a creativității. Se practică prin atingerea degetului mare cu cel mijlociu și extinderea vagă a celorlalte degete; împreună cu afirmațiile următoare devine mai eficientă:

 Îmi exprim cu ușurință și încredere cele mai profunde sentimente si emoții;

  Aud și spun adevărul;

  Învăț în permanență și îmi dau voie să mă dezvolt;

  Intențiile mele sunt exprimate cu claritate;

  Creativitatea curge prin mine;

  Chakra celui de-al Treilea Ochi (Ajna):

  Chakra a șasea este asociată cu cel de al treilea ochi, un organ eteric al percepției psihice, aflat între cei doi ochi fizici. Cei cu probleme de vedere, insomnii, dureri de cap, coșmaruri sau dificultăți de atenție se pare că suferă un dezechilibru la acest nivel. Hakini Mudra este cea care armonizează atât acest centru energetic cât și chakra coroană; aplifică memoria, concentrarea și creativitatea și se poate practica în orice moment prin unirea la vârf a tuturor degetelor și rostirea cu voce tare sau în gând a următoarelor afirmații:

  Vederea mea interioară este clara și putenică;

  Am încredere în propria intuiție;

  Văd totul cu claritate;

  Sunt deschis propriei înțelepciuni;

  Îmi pot manifesta/materializa viziunile.

   Chakra Coroană (Sahasrara):

  Chakra Coroană este chakra supremă și se află în legatură cu cea mai importantă glandă din sistemul endocrin, glanda pituitară. Cea mai efectivă metodă de echilibrare este meditația, combinată cu Hakini Mudra ( din nou) și cu următoarele afirmații:

   Îmi accept și conștientizez spiritualitatea;

  Divinitatea sălașluiește în mine;

  Sunt ghidată de forța lumini și a iubirii;

  Sunt ghidată de înțelepciunea mea interioară;

  Universul este învățătorul meu.  

Cereri catre Arhangheli!

Permit luminii sa arda, toate structurile negative active sau inactive din mine.

Permit iubirii sa dizolve egoismul, ura din mine.

Permit abundentei si prosperitatii sa curete energia banilor ,care curge in viata mea si sa inlocuiasca programele mele negative legate de bani, cu programe pozitive.

Permit Arhanghelului Rafael sa ma vindece in fiecare aspect al vietii mele si sa aduca vindecare fiecarei structuri fizice bolnave.

Permit Arhanghelului Mihail, sa anihileze frica si sa- mi dea curaj.

Permit Arhanghelului Jophiel sa aduca frumusetea in viata mea.

Permit Arhanghelului Samuel sa scoata partenerul ideal in calea mea.

Permit Arhanghelului Uriel sa dizolve anxietatea si sa aduca pace in mine, la toate nivelele.

Permit Arhanghelului Zadkiel, sa- mi transforme energia negativa in energie pozitiva .

Permit Arhanghelului Gabriel sa – mi dizolve blocajele si sa ma armonizeze pe deplin.

Permit Arhanghelului Metatron sa- mi arate care e misiunea mea in aceasta viata.

Permit Arhanghelului Haniel sa echilibreze in mine, energia feminina cu cea masculina.

Permit Arhanghelului Sandalphon sa ma ajute sa- mi asum propria viata si sa ma ajute sa o iubesc.

Permit Sinelui meu Superior sa se manifeste ca un copil de Dumnezeu

Implementare programe pozitive!

   Deblocarea drepturilor divine ;Vindecarea umbrei Citește fiecare pasaj de 3 ori cu voce tare!

Pasajul 1

     Iubesc pe Dumnezeul primordial, creatorul a tot și toate! Iubesc toată creația lui Dumnezeu, în tot și toate!

    Am iertat, iert și voi ierta totul! Cea mai importantă ființă din Univers sunt eu! Îmi urmez cu bucurie calea mea spirituală către Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile! Merg cu bucurie pe calea care mă face să ating succesul și fericirea!          Orice acțiune pe această planetă se transformă într-un act spiritual care îmi permite să evoluez! Iubesc, atrag și accept tot ce este nou!

    Toate energiile corpului meu, structurilor și câmpurilor mele converg către ceea ce vreau, pot și trebuie să fac, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile! Sunt din ce în ce mai înțelept / înțeleaptă în fiecare zi!

   Accept suferința ca pe un lucru pozitiv! Ea este un semnal de alarmă care îmi arată că greșesc și durează până îmi dau seama unde am greșit. Merit, atrag și primesc acum tot ce este benefic și optim pentru mine! Sunt vindecat / ă complet de către inteligența și lumina divină! Pot, vreau și aleg să îi sprijin și pe alții!

Pasajul 2

  Mă bucur că m-am născut! Mă bucur că m-am născut bărbat / femeie! Sunt sănătos / sănătoasă într-un trup sănătos! Fac mișcare cu bucurie! Fac sport cu bucurie! Mănânc și beau cu bucurie! Trăiesc cu bucurie! Mă bucur în fiecare clipă de tot și toate! Înțeleg, iubesc și accept cu bucurie posibilitatea trecerii mele în lumea spirituală!

  Este momentul în care pot afla adevărul despre toată viața mea! Totul cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem și al celorlalți, pe toate planurile! Ofer și primesc iubire cu bucurie!

   Mă iubesc și mă accept așa cum sunt! Iubesc, manifest și experimentez cu bucurie Femeia, Bărbatul și Copilul din mine! Îmi iubesc corpul!

  Îmi iubesc organele genitale! Trăiesc și experimentez iubirea, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile! Iubesc și atrag femeia / bărbatul! Atrag femeile optime / bărbații optimi, îngăduite / îngăduiți mie prin drept divin! Îmi manifest cu bucurie sexualitatea în relațiile cu femeile optime / bărbații optimi, îngăduite / îngăduiți mie prin drept divin!

   Experimentez iubirea sexualizată optim, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile! Trăiesc iubirea sexualizată în cuplu împreună cu femeia îngăduită / bărbatul îngăduit mie prin drept divin!

Pasajul 3

  Iubesc banii! Atrag banii! Respect banii! Simt și înțeleg energia banilor! Iubesc, atrag, câștig și primesc bani pe toate căile, cu ușurință și bucurie, atât cât este optim și benefic pentru mine pe toate planurile, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem!

  Fac afacerea optimă, cu câștigul optim, cu angajații optimi, cu clienții optimi, în mediul optim, totul cu bucurie! Investesc și câștig bani din investiții!

  Cheltuiesc banii cu bucurie, cu voia lui Dumnezeu, spre binele meu suprem pe toate planurile!

Amin!

Deschiderea chakrelor cu ajutorul Arhanghelilor

   De obicei, deschiderea centrilor energetici se face intr-o meditatie ghidata. Insa chakrele mai pot fi deschise si cu ajutorul Arhanghelilor, prin rugaciune. Este o rugaciune puternica si care te va face sa constientizezi asupra caror aspecte din viata ta este necesar sa mai lucrezi. Te invit sa te informezi despre fiecare  Chakra , corpul fizic si corpul subtil  pentru a avea intiparit in minte ce simbolizeaza fiecare chakra, putand astfel sa constientizezi si sa intelegi gandurile care-ti vor veni in minte dupa rugaciune. Rugaciunea este preluata din cartea “Viata ta divina”, scrisa de Christina Lunden. Inainte sa citesti aceasta rugaciune, fa cateva exercitii de respiratie profunda, avand ochii inchisi: inspira adanc pe nas, tragand aer in tot abdomenul; apoi tine-ti respiratia; expira puternic pe gura, eliberand tot aerul din abdomen; apoi tine-ti respiratia. Repeta de cel putin 5 ori acest exercitiu. Te va ajuta sa-ti linistesti gandurile si sa te relaxezi. Cum procedezi: Afirma mental: aceasta rugaciune ma ajuta sa-mi deschid si sa-mi echilibrez centrii energetici din corpul meu subtil pentru binele meu cel mai inalt. Dupa ce ti-ai fixat scopul in subcostient, citeste aceasta rugaciune in gand: Rugaciune catre Arhangheli pentru deschidrea chakrelor Il invoc pe Arhanghelul Mihail sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei mele radacina. M-ai ajutat sa am curaj si integritate. M-ai ajutat sa raman ancorat in aceasta lume. M-ai ajutat sa-mi gasesc adevarata cale in aceasta viata. Iti multumesc, Arhanghele Mihail, pentru ca ma ajuti sa raman ancorat in aceasta lume, aici si acum. Iti multumesc pentru ca ma ajuti sa merg in viata pe cai usoare, pe masura ce ma apropii de indeplinirea scopului meu. Iti multumesc Arhanghele Mihail! Il invoc pe Arhanghelul Metatron sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei mele sacrale. M-ai ajutat sa am ganduri pozitive si actiuni pozitive. Te invoc sa ma asisti ori de cate ori nu sunt in echilibru. Iti multumesc Arhanghele Metatron, ca ma ajuti sa imi recunosc nevoile fizice si spirituale. Imi dai energia bucuriei si imi aduci aminte sa ma simt bine. Ma ajuti sa ma deschid catre o mai mare abundenta in viata mea. Iti multumesc pentru ca imi amintesti sa aleg bucuria in fiecare zi a vietii mele. Iti multumesc, Arhanghele Metatron. Il invoc pe Arhanghelul Uriel sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei plexului meu solar. Iti multumesc Arhanghele Uriel, ca imi amintesti sa-mi folosesc puterea. Te invoc pentru ca ma ajuti sa-mi aduc aminte sa respir. Iti cer acum sa-mi intaresti conexiunea cu Sursa tuturor formelor de viata. In fiecare zi ma ajuti ca lumina mea spirituala sa fie la fel de stralucitoare ca soarele. In fiecare zi, cu ajutorul tau, aleg sa dizolv frica din gandurile mele. Ma ajuti sa inteleg puterea la care Eu Sunt conectat si modul in care pot sa o folosesc prin iubire. Iti multumesc pentru ca acum inteleg cine sunt cu adevarat. Iti multumesc, Arhanghele Uriel. Pauza:  inspira adanc, tragand aer pana in abdomen / Tine-ti respiratia / Expira, impingand tot aerul afara / Tine-ti respiratia Il invoc pe Arhanghelul Rafael sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei inimii mele. Iti multumesc, Arhanghele Rafael, ca-mi aduci aminte ca Iubirea si Lumina lui Dumnezeu sunt o parte din mine, asa cum eu sunt parte din EL. Imi amintesti ca Lumina vindecatoare a lui Dumnezeu curge prin mine in fiecare moment. Ma ajuti sa-mi amintesc ca eu nu trebuie sa fiu bolnav niciodata… Ma ajuti sa-mi deschid inima si sa primesc iubire. Te invoc sa ma asisti sa vindec si sa las in urma tot ceea ce nu apartine celei mai inalte Lumini. Eu sunt deschis sa primesc iubire pe toate nivelele fiintei mele si in toate aspectele vietii mele. Iti multumesc, Arhanghele Rafael. Il invoc pe Arhanghelul Gabriel sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei gatului meu. Iti multumesc Arhanghele Gabriel, ca imi amintesti sa imi exprim adevarul si sa-mi onorez necesitatile. Te invoc pentru a ma ajuta sa stiu cand sa vorbesc si cand sa ascult, sa ma exprim cu iubire si compasiune. Aleg acum sa vad adevarul, sa rostesc adevarul, sa simt adevarul… Sa fiu sincer cu mine si cu ceilalti, in fiecare zi a vietii mele. Iti multumesc, Arhanghele Gabriel. Il invoc pe Sfantul Duh sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei fruntii mele. Multumesc, Sfinte Duh, ca ma asisti in dobandirea cunoasterii spirituale, a intuitiei si in sporirea puterii mele personale care este a mea de drept Divin. Iti multumesc ca imi dai putere deplina sa ma conectez cu Spiritul. Iti multumesc ca ma ajuti sa vad lumina in mine insumi si in toti oamenii din viata mea. Imi amintesti sa-mi vad propria frumusete, putere si sa-mi constientizez capacitatea de a ma vindeca singur. Te invoc sa-mi amintesti ca oamenii pe care ii intalnesc in fiecare zi, au si ei o misiune in aceasta viata. Recunosc faptul ca si ei sunt parte a Divinului, ceea ce ii face o parte din mine, pentru ca noi toti suntem Unul. Iti multumesc, Sfinte Duh. Invoc Lumina lui Dumnezeu, A Creatorului a Tot Ceea Ce Este, sa ma asiste in deschiderea si mentinerea chakrei coroanei mele. Multumesc, Luminii lui Dumnezeu, pentru aceasta legatura permanenta cu Lumina ce ma strabate tot mai intens in fiecare zi. Permit acum acestei Lumini sa vindece orice aspect al sufletului meu. Iti multumesc pentru ca ma ajuti sa cunosc adevaratul meu sine si sinele adevarat al celorlalti. Iti multumesc ca imi amintesti sa ma conectez cu Spiritul atunci cand am nevoie de liniste, iubire si videcare. Te invoc sa imi amintesti in fiecare zi sa impart cu altii aceasta Lumina stralucitoare, pe masura ce pasesc in viata. Constientizez faptul ca sunt conectat in permanenta cu Dumnezeu si aleg sa merg in aceasta Lumina pentru binele meu cel mai inalt. Multumesc cu recunostinta Luminii lui Dumnezeu.

Publicitate