Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Mantre

Marea Putere a Mantrei Gayatri

  Mantra– ajută la unirea cu energia divină „subtilă” prin vibrații sonore. Înlătură tensiunea minții, oferind vibrații relaxante. Crește concentrația minții. Deșteaptă spiritualitatea și întărește credința. Dezvoltă un sentiment de devotament pentru practică, profesor, Absolut. Activează chakrele. Curăță nadi. Șterge mintea. Ajustează mintea la meditație. Recitarea mantrei începe anumite vibrații în corpul uman, care la început se pierd în fluxul gândurilor. Cu toate acestea, cu o practică regulată, vibrațiile mantrei cresc și „blochează” alte vibrații. O mantră este capabilă să aducă o persoană într-o stare atunci când o persoană intră în rezonanță cu energia mantrei și începe să vibreze la unison cu umplerea ei spirituală.

  O mantră poate consta dintr-un singur cuvânt, de exemplu – OM și dintr-o combinație de cuvinte – OM PE MA SHI VA I. Spre deosebire de rugăciune, unde lucrul principal este sensul ei, care poate fi exprimat în orice cuvinte și în orice limbă, mantrele sună la fel pentru toată lumea, indiferent de naționalitate. Mantre diferite au calități de sunet diferite și energie diferită conținute în ele. Pentru a trezi energia mantrei, este important să o pronunți corect. Toate mantrele funcționează pe trei niveluri. • La fel ca vibrațiile sonore, ele ne afectează corpul fizic și starea sufletească. Prin consumarea mantrelor se poate controla starea sufletească. • Cântarea mantrelor influențează corpul „subțire” al emoțiilor, armonizând și purificând toate nivelurile existenței noastre. • În plus, fiecare mantră are propriul său sens profund sacru. De exemplu, pronunțând mantra „Om” nu numai că ștergem spațiul din jurul nostru, ci și ne reunim cu lumea, cu Absolutul. „Om” – un sunet mistic, fundamentul original al universului Vibrația care apare la cântarea mantrei „Ohm” corespunde vibrației care a apărut în momentul creării Universului.

  ohm – în tradiția vedică – un sunet sacru, mantra originală. Conform Vedas, întregul univers provine dintr-o vibrație cauzată de acest sunet. Cele trei sunete care alcătuiesc mantra (A, U, M) simbolizează în mod tradițional unirea Trinității divine – Brahmas, Vishnu și Shiva, și manifestările lor fundamentale – energiile creației, întreținerii și distrugerii. De asemenea, se crede că aceste trei sunete simbolizează trei niveluri ale existenței – paradisul (svarga), pământul (martia) și lumea interlopă (patala). Sunetul Vedas „Om” este sunetul Soarelui și al Luminii. Simbolizează o mișcare în sus, apropierea sufletului spre eliberare. Spunând „Ohm” cu voce tare sau tăcut, meditând mai departe „Om”, creați vibrații armonioase ale minții și corpului subtil. Repetarea mantrei în mod regulat „Om”, puteți purifica conștiința și astfel puteți realiza unitatea cu sinele vostru superior. Cântarea „Om” ajută, de asemenea, să se concentreze asupra principalului lucru, dezvoltă calități spirituale care duc la realizarea de sine, dă putere nouă corpului. Dacă te confrunți cu depresie, scandează mantra „Om” câteva minute și veți fi plini de noi forțe și energie. Mantra „Om” poate fi folosit pentru curățarea diverselor spații și camere. Patanjali în Sutra Yoga descrie mantra Om astfel: „Om” este o expresie a esenței lui Dumnezeu. Acest cuvânt este invariabil, indestructibil și etern, chiar dacă lumea și tot ce se află în el se schimbă sau dispare. „

 Gayatri mantra este cea mai puternică mantră vedică. Se crede că conține întreaga lor esență. Puterea sa sacră se explică prin faptul că, spre deosebire de alte mantre care se adresează unor zeități diferite, Gayatri este adresată direct Dumnezeului Suprem Ishvara, Domnul Universului nostru, care este numit Savitar. Cuvântul Gayatri înseamnă literalmente „asta, prin scandarea căruia se obține mântuirea”. O altă versiune a traducerii cuvântului Gayatri este „cea care protejează sufletele individuale” (Gaya – suflete individuale, Tra – protejează, eliberează). Cei care repetă regulat Gayatri o mantră cu dragoste, sinceritate, credință și devotament, se află sub protecție divină. Gayatri Mantra ameliorează o persoană de frici și necazuri, ajută la depășirea barierelor din viață, conferă longevitate, sănătate bună, prosperitate, prosperitate, pace, vitalitate și putere magică, ajută la îndeplinirea celor mai îndrăznețe dorințe. Testează-ți puterea magică – începe să exersezi în mod regulat Gayatri mantra și veți vedea rezultatul. Are o mare putere de curățare: ajută la a scăpa de negativitate, ochi răi, leziuni. Vedele spun că pe pământ nu există nimic mai purificător decât Gayatri mantra. Repetare regulată Gayatri mantra duce la dezvoltarea minții spirituale. Activează intuiția, dezvoltă abilități paranormale.

Pronunție Mantra Gayatri

Atenție la pronunția corectă a mantrei. Pronunțați clar fiecare cuvânt, cu intonația corectă și întrerupeți la sfârșitul fiecărei linii: Pentru o practică corectă, la început este util să ascultați Gayatri Mantra în înregistrare pentru a nu greși în pronunție.

Traducerea Mantrei Gayatri

 OM – ohm Dhimahi – medităm

 BHARGO – pe strălucire spirituală

 VARENYAM DAVASIA – această încântătoare realitate divină supremă SAVITUR – sursa

 BHUR, BHUVA, SUVAHA – sfere fizice, astrale și cerești ale existenței TAT – lasa

 că – Ființa divină supremă

 FĂ ÎNGRIJIRE – luminează-te

 YO – care

 NAH – al nostru

 DHYO – rațiune astfel încât să putem realiza cel mai înalt Adevăr.

  Traducere gratuită: Medităm la splendoarea lui Ishvara, care a creat universul, demn de închinare, întruchipând cunoștințe și lumină, eliminând toate păcatele și ignoranța. Să ne lumineze mintea. Când trebuie să scandiți Mantra Gayatri Cel mai bine este să recitați Mantra Gayatri în zori, înainte de răsărit. Puteți face acest lucru de trei ori pe zi, în zori, la prânz și la apusul soarelui – în momentul cel mai eficient pentru practica spirituală. În general, puteți recita o mantră în orice alt moment, chiar și noaptea. Este util să recitați o mantră înainte de masă pentru a curăța alimentele de posibile energii negative, dacă este necesar. De câte ori se repetă Mantra Gayatri Nu există restricții în această problemă. Înainte de a mânca, puteți repeta Gayatri Mantra de 3, 9 sau 11 ori. Dacă aveți intenția de a exersa serios, atunci puteți scanda Gayatri Mantra de 108 ori. Dacă practicați zilnic fără pauză, acest lucru va avea un efect deosebit. Se crede că acest număr este minimul pentru a folosi energia mantrei. Așa că, numărarea numărului de pronunții ale mantrei nu te deranjează și nu interferează cu concentrarea asupra mantrei în sine și a semnificației sale, merită să cumperi un rozariu în care sunt 108 mărgele. Nu uitați că repetarea mecanică a mantrei este de mică utilitate – faceți-o în mod conștient, cufundată în proces, cu dragoste, sinceritate și devotament.

  Câteva sfaturi pentru practicarea Mantrei Gayatri Pentru practică, cel mai bine este să alegeți un loc liniștit în care nimic nu vă va distrage, așezați-vă într-o poză confortabilă cu spatele drept și relaxați-vă cât mai mult. Dacă există o astfel de oportunitate, va fi util să vă așezați cu fața spre est sau nord. Cu toate acestea, puteți repeta Gayatri Mantra în orice altă poziție – așezat, din mers sau culcat. Mantra poate fi repetată cu voce tare, rostită în șoaptă sau pentru sine. Când se pronunță cu voce tare, sunetele fizice acționează asupra corpului fizic, atunci când sunt repetate în șoaptă, asupra corpului subțire (eteric), iar când gândirea este mantră, mantra, respectiv, afectează mintea. Imaginează-ți în centrul pieptului sau direct în fața ta o sursă de lumină strălucitoare, iar în centrul acestei surse imaginea zeiței Gayatri. După aceea, puteți începe să citiți mantra. Se crede că mantra mentală este cea mai eficientă. Dacă o persoană care dorește să practice o mantră are o minte foarte neliniștită, cel mai bine este să începeți să repetați mantra cu voce tare. Apoi, după un timp, puteți trece la repetarea mentală. Și nu uitați să vă asigurați că mintea nu este distrasă.

Mantra sufletului sau mantra monadica

  Mantra sufletului sau mantra monadica a fost data lumii de catre Djwhal Khul, in scrierile lui Alice Bailey.

  Este cea mai puternica mantra. Este o mantra care ajuta la activarea ajutorului Sufletului vostru si a Sinelui vostru mai Inalt. Este mantra Marii Fratii Albe. Va recomand sa va incepeti si sa va incheiati ziua cu ea. 

 Recomand sa nu se faca nici un fel de munca spirituala fara sa se spuna mai intai aceasta mantra. Aceasta mantra activeaza sufletul si steaua sufletului pentru realizarea muncii spirituale.

Cuvintele mantrei sufletului sunt urmatoarele:

  Eu sunt Sufletul,

  Eu sunt Monada,

  Eu sunt Lumina Divina,

  Eu sunt Iubire,

  Eu sunt Vointa,

  Eu sunt Planul Stabilit.

 Chiar daca lucrati cu alta mantra, este bine sa incepeti o meditatie prin a spune de trei ori mantra sufletului sau pe cea monadica si abia apoi sa meditati cu cealalta mantra. Aceasta mantra este ca un instrument de activare, care semnaleaza sufletului si monadei sa intre in actiune, ca sa-si indeplineasca partea lor de program, ca raspuns la invocatie.

Djwhal Khul

Mantra pentru iubirea de sine

  Ma iubesc pe mine insami si ma apreciez la adevarata mea valoare. Eu stiu ca in sufletul meu se afla multa iubire…si imi dau voie usor-usor sa patrund catre acea iubire. Ma abandonez trupului meu si las mintea deoparte. Ma simt calma, relaxata, linistita. Simt cum iubirea incepe sa ma invaluie…eu permi corpului meu sa se relaxeze si sa simta iubirea in tot corpul. Eu ma apreciez si ma iubesc pe mine insami. Si stiu ca eu voi reusi totul! Am incredere in mine…oricat ar fi de greu, oricata de multa durere as simti, imi permit sa simt aceasta durere si sa o las sa plece. Nu ma lupt cu realitatea, ci o accept. Imi permit sa fiu flexibila si sa ma strecor printre probleme si greutati asa cum se strecoara pestele prin apa…Nu lupt cu nimic. Nici cu greutatile, nici cu durerea, nici cu disconfortul…pur si simplu le accept si le las sa plece… Simt cum am puterea sa patrund din ce in ce mai mult in sufletul meu plin de iubire, dragoste infinita…simt cum aceasta dragoste din sufletul meu ma hraneste, ma inspira, simt cum imi alina durerea si suferinta. Iubirea din sufletul meu are puterea sa ma ajute sa ma deschid, ca o floare, astfel ca eu sa infloresc si sa ma bucur de viata. Sunt plina de lumina si iubire si am incredere ca lucrurile se vor alinia pentru mine asa cum e mai bine. Am incredere in tot, chiar si in ceea ce nu pot vedea. Am incredere ca Universul aranajeaza totul asa cum e mai bine pentru mine. Si daca eu imi doresc din suflet ceva, atunci se va indeplini, eu stiu acest lucru! Eu am incredere in ceea ce primesc de la Univers, fiindca sunt o femeie speciala! Eu am incredere in tot! Eu sunt iubirea de care am nevoie!

Iata o mantra pe care sa ti-o spui atunci cand vei avea putin timp liber:

       „Ma voi ridica. Voi straluci. Voi trai viata pe care vreau sa o traiesc. Voi continua sa cresc, sa evoluez, sa ajung acolo unde visez sa ajung. Voi recunoaste binele si raul din bine. Voi renunta la tot ce ma tine in spate. Sunt pregatita pentru marea schimbare”

Mantra elimina energia negativă si toate problemele din viata ta

Permit luminii sa arda, toate structurile negative active sau inactive din mine.

Permit iubirii sa dizolve egoismul, ura din mine.

Permit abundentei si prosperitatii sa curete energia banilor ,care curge in viata mea si sa inlocuiasca programele mele negative legate de bani, cu programe pozitive. Permit Arhanghelului Rafael sa ma vindece in fiecare aspect al vietii mele si sa aduca vindecare fiecarei structuri fizice bolnave.

Permit Arhanghelului Mihail, sa anihileze frica si sa- mi dea curaj. Permit Arhanghelului Jophiel sa aduca frumusetea in viata mea. Permit Arhanghelului Samuel sa scoata partenerul ideal in calea mea.

Permit Arhanghelului Uriel sa dizolve anxietatea si sa aduca pace in mine, la toate nivelele.

Permit Arhanghelului Zadkiel, sa- mi transforme energia negativa in energie pozitiva .

Permit Arhanghelului Gabriel sa – mi dizolve blocajele si sa ma armonizeze pe deplin.

Permit Arhanghelului Metatron sa- mi arate care e misiunea mea in aceasta viata.

Permit Arhanghelului Haniel sa echilibreze in mine, energia feminina cu cea masculina.

Permit arhanghelului Sandalphon sa ma ajute sa- mi asum propria viata si sa ma ajute sa o iubesc.

Permit Sinelui meu Superior sa se manifeste ca un copil de Dumnezeu.

Mantra de vindecare

Eu, […nume…] sunt o fiinta de lumina! Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa lumina si energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza de la mine orice forma de energie negativa. Canalele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure si mai incarcate pozitiv. Sunt un canal curat si perfect prin care circula lumina vindecatoare, sunt puritatea pe care Creatorul o doreste! Toate structurile mele energetice lucreaza in rezonanta benefica perfecta si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos. Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele. Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie si elimina in totalitate orice gand negativ si orice energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate. Lumina vindecatoare este in totalitate activata in mine acum! Invoc prezenta tuturor ingerilor si tuturor fiintelor de lumina care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata si plina de satisfactii pe toate planurile. Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic! Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat. Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat! Am tot ce trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie! Sunt vindecat! Ma simt bine si perfect sanatos, ma simt mult mai bine decat inainte. Sunt vindecat/a!

Sustine proiectul nostru!

Publicitate