Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Religios

RUGĂCIUNE DE VINDECARE A ARBORELUI GENEALOGIC

 ” TATĂ CERESC , te rog, vino in intampinarea nevoilor mele de natura fizica, emotionala, spirituala si interpersonala. Vindeca orice comportament distructiv mostenit pe linia parintilor mei, a mosilor si stramosilor mei, elibereaza-ma de toate convingerile limitative si curata efectele lasate de acestea in mintea, corpul si spiritul meu. Toata dezordinea existenta in structurile mele spal-o, te rog, Doamne, cu Lumina ta. Curata si transmuta toate energiile negative din ramurile arborelui meu genealogic. Tine sub protectia Ta Divina arborele meu genealogic, asa incat orice vibratie negativa sa fie anulata in timp perfect si inlocuita cu Miracolul.  Sadeste in inima mea Iertarea pentru cei care mi-au gresit, Compasiunea fata de semenii mei, Acceptarea si Intelegerea din perspectiva Ta pentru toate lucrurile care se intampla in viata mea. Fa ca Sufletul meu sa rodeasca Recunostinta pentru toate darurile si binecuvantarile revarsate asupra mea si asupra tuturor inaintasilor mei. Fa ca ochii mei sa vada doar Iubirea din celelalte persoane si sa se raporteze prin ea in relatiile cu ceilalti. Topeste toate suferintele provocate de o neintelegere exacta a planului Tau Divin si infuzeaza mintea mea cu Intelepciunea Ta, asa incat sa capat Increderea pasului urmator. Trimite, Doamne:Pe arhanghelul Mihail, care sa protejeze Arborele meu genealogic de orice energie tulbure, care ar putea sa incarce ramurile trecute, prezente si viitoare cu negativitate. Si care sa indrepte acest arbore catre Lumina Ta Divina, vindecandu-i radacinile si insuflandu-i puterea de a reusi. Pe Arhanghelul Rafael, care sa reverse gratia sa vindecatoare pe linie genetica, astfel incat actualele si urmatoarele generatii sa fie binecuvantate cu sanatate deplina. Pe Arhanghelul Uriel, care sa hraneasca cu Intelepciune intreg arborele genealogic. Ramurile prezente si viitoare. Sa alchimizeze toate amintirile traumatizante, sa transforme toate dezamagirile in binecuvantari. Pe Arhanghelul Gabriel, care sa impodobeasca ramurile arborelui meu genealogic cu florile Adevarului Dumnezeiesc. Ale Iubirii si ale Sperantei.

Iti multumesc, Doamne ! Stiu acum ca arborele meu genealogic se afla sub protectia Ta divina. Asa este si asa va fi!”  Bunăstare si iubire ! 

Bunăstare si iubire,Suflete minunate!Rugăciune!!!

„Doamne, nu îți cer miracole sau lucruri nemaiauzite, îți cer doar putere în fiecare zi a vieții mele. Învață-mă arta pașilor mici. Dă-mi atenție și ingeniozitate astfel ca, zi după zi, să experimentez și să descopăr lucruri cu entuziasm. Ajută-mă să îmi folosesc timpul mai bine. Îngăduie-mi darul de a distinge între ce este cu adevărat important și ce nu. Mă rog ție pentru a-mi oferi puterea moderației și a disciplinei astfel încât nu doar să alerg de la un capăt la altul al vieții mele, ci să îmi planific timpul rațional și să pot vedea și vârful muntelui, dar și valea, și totodată să-mi pot găsi timp uneori și pentru bucuria artei. Ajută-mă să înțeleg că visurile nu mă pot ajuta. Nici visurile trecutului, nici visurile viitorului. Ajută-mă mai bine să fiu prezent aici și acum și să accept că acest moment este cel mai important, cel care contează cu adevărat. Apără-mă de convingerea că totul în viață trebuie să fie lin și ușor. Ajută-mă să conștientizez că toate greutățile, problemele, obstacolelele și înfrângerile fac parte în mod firesc din procesul vieții și ele sunt ca noi să putem evolua și crește. Nu mă lăsă să uit că inima se poate afla în conflict cu rațiunea. Trimite-mi, te rog, persoana potrivită la momentul potrivit, cea care va avea curajul să-mi spună adevărul și să o facă cu iubire! Uneori adevărul nu ni-l spunem noi, ci alții. Știu că multe probleme se rezolvă de la sine dacă suntem calmi așa că învață-mă să am răbdare. Tu știi câtă nevoie avem de prietenie. Fă-mă să fiu demn de cel mai frumos, tandru și fragil dar al vieții. Oferă-mi suficientă imaginație astfel încât să pot împărtăși cu cineva, în cuvinte sau în tăcere, din căldura inimii mele. Protejează-mă de teama că viața ar putea să-mi alunece printre degete și să ratez multe din ea. Nu-mi da ceea ce îmi doresc, ci ceea îmi trebuie cu adevărat. Învață-mă arta pașilor mici.”

Bunastare si iubire, Suflete minunate!!  – Antoine de Saint-Exupéry

SUITĂ DE RUGĂCIUNI PENTRU DEZLEGARE, PURIFICARE ŞI ECHILIBRAREA STRUCTURILOR SUFLETEŞTI ŞI FIZICE

 Este recomandat a se face acest exerciţiu 21 sau 40 zile consecutiv. „Cu mâinile ridicate în sus, precum preoţii, direcţionate către cer, spuneţi: Doamne Dumnezeule, invoc Puterile Tale Cele Sfinte, provenite din Lumina cea Pură, din Înţelepciunea Desăvârşită şi din Iubirea Infinită a Fiinţei tale Absolute, ca eu să mă eliberez de orice boală şi suferinţă, de orice neputinţă trupească şi sufletească, de toate duhurile necurate, de energiile şi programele negative, de orice mă împiedică să împlinesc Voia Ta Cea Sfântă. Toate Doamne să se împlinească după cum este Voia Ta şi a Fiului Tău, Iisus Hristos, Dumnezeul Mântuirii noastre. Amin.

1. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh îmi dezleg Îngerul meu păzitor şi toate energiile mele Kundalini de acolo unde sunt legate, în întuneric sau lumină. Amin. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, Îngerul meu păzitor şi toate energiile mele Kundalini s-au reintegrat în structurile mele şi lucrează în folosul fiinţei mele pentru Slava Sfintei Treimi şi a Maicii Domnului.

2. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh dezleg tot ce este legat pe îngeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, ghizi spirituali şi pe toate entităţile de Lumină pe care Tu Doamne le-ai trimis să-mi ajute mie, şi pe care eu le-am câştigat prin Drept Divin, ca eu să pot împlini Voia Ta cea Sfântă. Amin. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, toate energiile şi entităţile mele de Lumină, toţi ghizii mei spirituali, toţi îngerii, arhanghelii şi serafimii, toate entităţile de Lumină la care am acces, să vină în ajutorul meu şi înlăuntrul puterilor mele spre mărturisirea Luminii, Iubirii, a Sfintei Treimi şi a Maicii Domnului, pentru desăvârşirea evoluţiei mele spirituale. Amin.

3. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh creez o sferă de Lumină care mă înconjoară şi îmi cuprinde toate structurile sufleteşti, toate structurile mentale, emoţionale, toate chakrele şi corpurile mele spirituale şi trupul meu fizic. (Vizualizaţi cum creaţi o sferă de Lumină, proiectaţi Crucea de Lumină în sfera creată şi umpleţi-o cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi. Iar prin ajutorul Crucii de Lumină creşteţi puterea sferei de Lumină). Prin Atotputerncia Părintelui Ceresc, prin prezenţa Mântuitorului nostru Iisus Hristos, sfera mea de Lumină devine întratât de puternică încât nicio energie sau entitate negativă nu pot să pătrundă în ea. (Puneţi în sfera de Lumină toate simbolurile învăţate şi invocaţi energiile lor benefice de Lumină). (Vă vizualizaţi în cadrul sferei de Lumină): Doamne sunt înăuntrul Sferei Tale de Lumină! Doamne Dumnezeule, sunt aici gata să Te mărturisesc, să trăiesc după principiile Creaţiei Tale, după legile Tale Sfinte şi Absolute. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi mă eliberez, anihihilez şi tai toate corzile malefice, toate stringurile cu toate entităţile şi fiinţele malefice, cu toate duhurile necurate prezente în structurile şi câmpurile mele. Mă eliberez Doamne prin Puterea Ta cea Sfântă de toate proiecţiile infoenergetice trimise către mine, de toate blocajele energetice puse pe fiinţă mea spiritulă şi trupească, ca eu să Te pot cunoaşte pe Tine în libertate, în deplină sănătate a fiinţei mele, într-o stare de iubire şi bucurie. Amin. Doamne, sunt prezent/ă în sfera Ta de Lumină care mă protejeză şi îmi încarcă toate structurile cu Lumina şi Iubirea Ta cea Sfântă, toate celule şi microstrucuturile mele se programează să împlinească Voia Ta cea Sfântă.

4. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi, cu energiile Tale Cele Sfinte, Prea Minunată Maică a Domnului, dezleg toate legăturile făcute din lumină şi întuneric care sunt trimise către mine, pe toate structurile şi corpurile mele infoenergetice.

5. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi dezleg tot ce este legat pe viaţă, pe voinţă, pe memorie, pe conştiinţă, pe iubire, pe cunoaştere, pe căsătorie, pe afaceri, pe profesie, pe sănătate, (pe problema pe care o are fiecare…). Şi mă dezleg Doamne de tot ce este legat pe trupul meu, pe organele mele, pe inimă, pe creier, pe ficat, pe sânge, pe rinichi, pe splină, pe pancreas, pe intestine, limfă, sânge şi pe toate Doamne le dezleg şi le trimit la Tine. Mă dezleg Doamne atât cât este Voia Ta.

6. În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, îmi dezleg şi îmi activez toate potenţialele divine prezente în mine, îmi dezleg şi îmi activez toate potenţialele Duhului Sfânt prezente în mine, îmi dezleg şi activez toate energiile Christice prezente în mine. Cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi pe toate le energizez intens pozitiv, împreună cu capacitatea de a iubi, de a simţi bucurie, de a fi smerit, de a cunoaşte generozitatea, blândeţea, bucuria, armonia, curajul, puterea şi pacea… (şi… adăugaţi virtuţile de care aveţi nevoie ).

7. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, în mine se dezvoltă capacitatea creativă de a fi mai bun profesionist/ă (fiecare de ce are nevoie), de a câştiga bani în scopul de a-i folosi în creşterea mea spirituală şi a-i ajuta pe semenii mei, de a avea relaţii de iubire, de prietenie, de comunicare cu oamenii, pentru a putea avea acces Doamne la toate darurile pe care Tu le-ai depus în sufletul meu şi care acum sunt neactivate. Amin.

8. Cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi alung şi îndepărtez din structurile mele toate sufletele şi energiile kundalini captive sau legate, de natură umane, animale, îngereşti, planetare sau cosmice, prezente înlăuntrul fiinţei mele şi pe toate Doamne le dezleg şi le trimit către Tine. Amin.

9. Cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi dezleg şi îndepărtez de la mine toate elementele de aer, apă, foc, magmă, plasmă şi toate programele trimise pe metale, siliciu şi elementali care au fost trimişi să-mi încalce Liberul Arbitru şi să-mi programeze fiinţa, structurile, câmpurile şi chakrele. Pe toate Doamne le îndepărtez şi le trimit către Tine. Amin.

10. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh anihilez orice blestem pe linie maternă şi paternă, orice blestem de familie sau de neam, anihilez orice vrajă sau făcătură, orice proiecţie infoenergetică negativă, orice spaţiu, program şi entitate malefice. Anihilez Doamne prin Voia Ta orice coardă, string sau legătură malefice care mă ţin legat/ă de entităţi, de elemente şi persoane de vibraţie joasă, de câmpuri, de trăiri emoţionale şi stări mentale care mă leagă la nivel de vibraţie joasă. Pe toate Doamne le anihilez şi le trimit către Tine.

11. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh anihilez orice program de manipulare care mi l-am autoindus sau mi l-am autocreat, anihilez Doamne programele de manipulare trimise de către alţii şi introduse în structurile mele încălcând Liberul meu Arbitru şi Voia Ta, anihilez şi toate conceptele şi supraconceptele greşite din mine, toate schemele mele comportamentale, mentale şi emoţionale care nu respectă legile Tale.

12. Anihilez Doamne din mine tot ceea ce mă împiedică să cunosc Voia Ta, tot ceea ce mă împiedică să cunosc libertatea şi iubirea şi harurile pe care Tu le-ai pus în mine. Mulţumesc şi Te iubesc Doamne!

13. În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh anihilez orice blocaj prezent la nivel de trup, la nivel de structură anatomică, moleculară şi celulară, anihilez toate blocajele energetice la nivel de suflet şi pe toate Doamne le îndepărtez de la mine şi le trimit către Tine.

14. Cu Lumina şi Iubirea Sfintei Treimi toate câmpurile mele se aşează coaxial conform matricei originare, toate câmpurile mele sufleteşti, emoţionale, mentale şi fizice se aşează coaxial şi se încarcă cu Lumina şi Iubire Sfântă (observaţi cum câmpurile se extind).

15. Doamne, Dumnezeul meu cel Bun, vreau ca în mâinile mele să vină orice infoenergie adăugată malefic, orice energie de suflet străină sufletului meu, orice program malefic care a rămas în structurile mele, vreau să vină aici în mâinile mele (şi le puneţi în mâna stângă iar cu mâna dreaptă trimiteţi Lumină pentru a le anihila). Anihilez programele cu care au fost trimise şi toate programele lor de reîntoarcere, şi le trimit către Tine Doamne. Amin.

16. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, anihilez tot ceea ce mă împiedică să împlinesc Voia Divină, să împlinesc Planul meu Divin creat de Tine, Bunul meu Părinte Ceresc. Amin.

17. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh dezleg sufletul meu de acolo unde este legat, pierdut sau irosit, în lumină sau în întuneric. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, îmi recuperez sufletul meu de acolo de sau irosit, în lumină sau întuneric. Amin! În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh vreau ca sufletul meu, să vină în mâinile mele, întreg alb, strălucitor aşa cum mi l-a dat Bunul Dumnezeu. Îl vreau aici şi acum. Amin. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, sufletul meu este în mâinile mele, întreg, alb, curat, strălucitor. (aşteptaţi până când simţiţi în mâinile dvs. energiile sufletului). Amin. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, îmi refac cu energiile sufletului toate structurile afectate la nivel celular, molecular, anatomic, fizic, emoţional şi mental. (vizualizaţi cum mâna dreaptă, încărcată cu energiile sufletului, se îndreaptă către inimă, de 3 ori consecutiv). Amin.

18. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh, tot ce este al meu prin Drept Divin îl vreau aici şi acum, spre slujirea Luminii şi Iubirii Sfintei Treimi şi a Maici Domnului, înspre mântuirea mea şi a oamenilor. Amin. (Mâinile încărcate de Lumină le trecem peste întreg corpul, ca o periere-mângâiere, ca un duş de lumină). Rugăciunea de mulţumire şi iubire la sfârşitul exerciţiului: Îţi mulţumesc şi te iubesc Bunul meu Părinte Ceresc, Creator al tuturor lumilor de Lumină şi Iubire, lumi văzute şi nevăzute. Îţi mulţumesc şi te iubesc Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeu al Iubirii, al Bucuriei şi Smereniei Desăvârşite. Îţi mulţumesc şi te iubesc Duh Sfânt, purtător şi implinitor al Voii Părintelui Suprem şi al Sfintelor Sale Haruri. Îţi mulţumesc şi Te iubesc Minunată şi Sfânta Fecioară Maria, Maică a Dumnezeului Nostru. Vă mulţumesc şi vă iubesc pe voi Fiinţe Spirituale care aţi ales să slujiţi Creaţiei de Lumină a Părintelui Suprem; mulţumesc şi iubesc întreaga omenire; iubesc şi mulţumesc întregii Creaţii Cereşti pentru darul vieţii de Lumină oferit mie şi tututor fiinţelor, clipă de clipă, ceas de ceas, ca noi să cunoaştem şi să mărturisim Gloria şi Slava Părintelui Ceresc, Dumnezeu al Dumnezeilor, Căruia îi dedic întreaga mea viaţă, acum şi în veşnicia fiinţei mele. Amin. „

Cea mai veche Rugăciune a Iubirii

IUBESTE-TE SI APOI IUBESTE

    Bunătatea, înțelegerea, compasiunea, iubirea față de sine pot fi niște instrumente extraordinare în a ne schimba propriile vieți în mai bine, dar și pe ale celor din jurul nostru. Atunci când ne iubim pe noi înșine, reușim să îi iubim și pe cei de lângă noi și vibrația iubirii se propagă încetul cu încetul în proximitatea noastră, dar și lumea întreagă. Iar dacă noi nu ne iubim pe noi înșine și nu avem grijă de noi, nu îi putem iubi și nici fi de ajutor celorlalți. Tocmai de aceea, Thich Nhat Hanh ne propune și readuce în centrul atenției una dintre cele mai vechi rugăciuni de iubire și pentru iubire. Este o meditație a iubirii adaptată din Visuddhimagga (Drumul Purificării), un tratat străvechi despre doctrina budistă, scris de Buddhaghosa în secolul V.

    Atunci când rostiți această rugăciune-meditație, stați jos, încercând să vă liniștiți corpul și mintea și să vă concentrați asupra respirației. Stând jos puteți fi mai atenți la voi înșivă, lăsând momentan pe un plan secund ceea ce există în jurul vostru, activități sau oameni. Astfel, vă puteți sonda mai adânc sufletul, puteți cultiva iubirea față de voi înșivă și veți găsi modalitățile de a exprima această iubire de sine în lume. Efectuând această rugăciune ne va fi mai ușor să ne acceptăm pe noi înșine, să ne acceptăm suferința și fericirile, să le îmbrățișam și să ne iubim mai mult.

    “Atâta timp cât ne respingem pe noi înșine și ne facem rău trupurilor și minților noastre, nu are niciun rost să vorbim despre iubirea și acceptarea celorlalți. Împacă-te cu tine însuți de dragul lumii, de dragul tuturor ființelor vii. Pacea și serenitatea ta sunt cruciale pentru noi toți. Când învățăm să ne iubim și să ne înțelegem pe noi înșine și avem cu adevărat compasiune pentru noi, atunci putem înțelege și iubi cu adevărat o altă persoană. Dacă avem mare grijă de noi, îi ajutăm pe toți ceilalți. Încetăm să mai fim o sursă de suferință în lume și devenim un rezervor de bucurie și prospețime.” Thich Nhat Hanh Thich Nhat Hanh – Rugăciunea Iubirii (adaptata din Visuddhimagga, sec. V)

    Fie ca EU….

Fie ca Eu să fiu plin de pace, lumina și fericire în mintea și trupul meu.

Fie ca Eu să fiu în siguranță și ferit de accidente.

Fie ca Eu să mă eliberez de mânie, de stările sufletești nesănătoase și de griji.

Fie ca Eu să știu cum să mă privesc pe mine cu ochii iubirii și ai înțelegerii.

Fie ca Eu să fiu capabil să recunosc și să ating semințele bucuriei și ale fericirii în mine însumi.

Fie ca Eu să învăț cum să mă hrănesc cu bucurie în fiecare zi.

Fie ca Eu să fiu capabil să trăiesc cu bucurie, liber, frumos.

Fie ca Eu să nu fiu prins în starea de indiferență sau în extremele atașamentului sau ale urii.

    Fie ca TU….

Fie ca Tu să fii plin de pace, lumina și fericire în trupul și în mintea ta.

Fie ca Tu să fii în siguranță și ferit de accidente.

Fie ca Tu să te eliberezi de mânie, de stările sufletești nesănătoase și de griji.

Fie ca Tu să știi cum să te privești pe tine însuți cu ochii iubirii și ai înțelegerii.

Fie ca Tu să fii capabil să recunoști și să atingi semințele bucuriei și ale fericirii în tine însuți.

Fie ca Tu să înveți cum să te hrănești în fiecare zi cu bucurie.

Fie ca Tu să fii capabil să trăiești cu bucurie, liber, frumos.

Fie ca Tu să nu fii prins în starea de indiferență sau în extremele atașamentului și ale urii.

    Fie ca toate FIINȚELE…

Fie ca toate Ființele să fie libere de mânie, de stările sufletești nesănătoase și de griji.

Fie ca toate Ființele să știe cum să se privească pe ele însele cu ochii iubirii și ai înțelegerii.

Fie ca toate Ființele să fie capabile să recunoască și să atingă semințele bucuriei și ale fericirii în ele însele.

Fie care Toate ființele să învețe cum să se hrănească cu bucurie în fiecare zi.

Fie ca toate Ființele să fie capabile să trăiască cu bucurie, liber, frumos.

Fie ca toate Ființele să nu fie prinse în starea de indiferență sau în extremele atașamentului și ale urii.

Rugăciune de vindecare , curătarea structurilor energetice si spirituale ale organismului

Atoatecreatorule , asculta rugăciunea noastră !

  Reintregeste, curata si pune in mine toate structurile mele energetice si spirituale, si pune organismul meu cu toate structurile in stare de vindecare atat cat imi este ingaduit.

  Cu Lumina si Puterea Duhului Sfant, Te rog pe Tine, Doamne, vindeca-ma Pe mine de orice informatii malefice, concepte, supraconcepte, programe, subprograme, programe de revenire, blesteme, farmece, mosmoane, descântece, facaturi, descantaturi, orice fel de legaturi malefice, facute pe aer, apa, foc, lemn, metal, pamant, plasma, gheata, eter; pe vointa, credinta, pe gandire, pe iubire, pe constiinta, pe sine, pe suflet. pe spor, pe sex, pe bani, pe drumuri, pe animale si plante cu Lumina sau cu intuneric, iar toate aceste influente malefice desfacute, sa se duca unde este Voia Ta Doamne.

  Fie ca orice entitati malefice, entitati benefice false si duhuri necurate sa fie indepartate de la mine si trimise acolo unde este Voie Divina.

  Rog Sfanta Treime sa taie orice fel de corzi infoenergetice care nu imi sunt benefice, si sa le indeparteze din campurile mele. Dezleaga si curata Doamne Sinele meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi infoenergetici malefici, facaturi, farmece, blesteme, legaturi, descantece si orice lucru ce afecteaza Sinele meu si nu este cu Voia Divina, si pecetuieste-l cu Duhul Sant.

  Dezleaza si curata Doamne sufletul meu, de orice fel de programe, subprograme, algoritmi, infoenergetici malefici, facaturi, farmece, blesteme, suflet adaugat malefic, legaturi, descantece si orice lucru ce afecteaza sufletul meu si nu e cu Voie Divina, si reintregeste-l, binecuvanteaza-l si pecetuieste cu Duhul Sfant.

  Da-mi Doamne inapoi toti ingerii, ghizii, darurile, sporul, potentialul meu divin, misiunea mea personala, drepturile mele divine, amprentele mele infoenergetice, si orice alte structuri imi apartin. Tot harul, initierile, abilitatile si toate cate am primit in viata asta si in alte vieti, pune-le Doamne in mine, atat cat este Voia Ta, ca eu sa imi pot face misiunea personala pe acest pamant.

  Curata si deschide Doamne cu Lumina si Binecuvantarea Ta toate chakrele mele si toti centrii energetici, toate organele mele energetice, si curata si armonizeaza toate meridianele melesi canalele energetice, atat cat imi este permis.

  Dezlega, curata si reintregeste, Doamne toate campurile mele, si armonizeaza-le.

  Aliniaza si armonizeaza, Doamne, toate structurile mele energetice si spirituale, sigileaza-le cu Duhul Sfant, si fie ca nimic sa nu le poata atinge decat Cuvantul Tau.

  Fie ca eu sa pot sluji Luminii si Adevarului si sa imi fac Misiunea Personala pe acest Pamant. Fie ca, daca nu imi este ingaduit sa ma vindec sau sa ma refac in totalitate, sa ajunga la mine informatia care sa ma ajute sa imi inteleg lectia astfel incat sa capat permisiunea de a ma vindeca.

  Fie ca eu sa inteleg motivul pentru care am devenit vulnerabil la orice influente malefice, si sa am intelepciunea si puterea de a ma schimba si a evolua.

  Doamne, daca eu voi gresi fata de tine, ajuta-ma sa-mi inteleg greseala si iarta-mi nestiinta sau neputinta.

  Vino, Doamne in inima mea si in sufletul meu, in viata mea, si lumineaza-mi calea oriunde ma voi gasi. Si Doamne, daca eu uit de Tine, Tu sa nu uiti de mine!

  Amin!”

Publicitate