Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Sanatate

Problema cu kilogramele in plus…

Obezitatea reprezintă o acumulare excesivă de ţesut adipos. Dar orice parte a organismului nostru, orice ţesut, oricare celulă este doar energie condensată. Totul este energie. Si pentru a ȋnţelege cauzele bolilor noastre e nevoie să ne deschidem către ceea ce spunea Tesla: “Dacă vrei să ȋnţelegi cu adevărat  Universul, gândeşte in termeni de energie, vibraţie şi frecvenţă”.

Sănătatea spirituală

    Sănătatea spirituală. O altă dimensiune a sănătăţii este sănătatea spirituală, acel sentiment, trăire, după care comportamentul şi valorile fundamentale ale unei persoane sunt în armonie.

Rugaciune pentru obtinerea greutatii fizice dorite

   Cresterea in greutate este o combinatie de acumulari de alimente nedigerate unite cu energii corporale epuizate, rezerve endocrine epuizate, capacitate digestiva slabita, emotii neprocesate.

  Se stie ca trairile emotionale pot influenta greutatea corpului.

   Valeriu Popa scria ca obezitatea indica: „Emotivitatea excesiva.Adesea arata frica si nevoie de protectie. Frica poate fi mascata de o furie exterioara si o rezistenta in a ierta „.

   Va sugerez o rugaciune pe care o puteti rosti ori de cate ori doriti dar si in timpul programelor de slabit:

   Dumnezeu, Tatal nostru,te port in inima si sufletul meu, imi las in mainile Tale toate grijile si te rog sa ma calauzesti in orice clipa a vietii mele, deci si atunci cand mananc si beau si ajuta- ma ca toate hotararile mele, privind alimentele si bauturile sa vina de la Eu-l meu superior.

   Te rog binecuvanteaza, curata, purifica toate alimentele si bauturile pe care le ingerez. Te rog elimina din mintea si din toata fiinta mea energetica toaqte poftele nesanatoase privind alimentatia mea. Am intentia ca pofta mea de mancare sa se indrepte doar spre alimente si bauturi sanatoase si usoare.Te rog mareste-mi puterea si determinarea de a manca si bea sanatos si de a elimina toate dependentele.

   Ajuta-ma Doamne trimitandu-mi ingerii Tai care se ocupa de pierderea kilogramelor in plus, armonizarea corpului si normalizarea poftei de mancare iar prin interventia lor in viata mea sa imi recapat greutatea ideala, sa am pofta de mancare doar de alimente si bauturi sanatoase si benefice corpului meu si doar atat cat am nevoie.Ma hranesc cu hrana spirituala.Sunt liber/a si pe deplin multumit/a. Arhanghele Rafael, te rog sa ma ajuti sa ma simt protejat/a de insasi Iubirea Divina si sa ma simt in siguranta intotdeauna. Imi asum responsabilitatile vietii, eliberez tot ce nu am nevoie, inclusiv sentimentele de vinovatie, de frica, de frica de a da drumul, de furie, de neiubire si neiertare.    

   Ma iert, imi iert parintii, imi iert toate rudele, si prietenii, ii iert pe toti, iar acum imi formez propria viata asa cum mi-o doresc.Iubesc, sunt iubit/a, ma iubesc, ma apreciez, ma iert. Eliberez dorinta de acumulare de orice tip, sunt sprijinit/a cu tot ceea ce imi este necesar, intotdeauna. Diger cu usurinta toate experientele vietii , toate emotiile, toata hrana. Obtin si imi mentin greutatea fizica ideala pentru ca stiu ca Dumnezeu imi ofera tot ce am nevoie pentru a ma simti in siguranta.

” Sunt in pace cu propria-mi fiinta si cu propriile mele emotii si trairi. Sunt in siguranta acolo unde sunt. Imi creez propria siguranta. Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.”

   Arhanghele Mihail cu sabia ta de lumina, taie si vindeca toate programele mele mentale negative legate de aspectul meu fizic, anuleaza toate efectele daunatoare legate di aceste programe si forme gand, dizolva toate efectele nasanatoase ale tuturor substantelor, alimentelor, pastilelor din corpul meu fizic si din corpurile mele energetic.Topeste toate grasimile nefolositoare si transforma-le in energie benefica corpului meu.

Multumesc cu recunostinta! Amin!

Publicitate