Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Terapie

Sesiune de Terapie cu Arhanghelii

Terapia pentru descoperirea si activarea misiunii personale

Terapia pentru vindecare

Terapie pentru protectia energetica si indepartare implanturi

Terapia pentru abundenta si prosperitate materiala

   Viata umana, ca de altfel toate formele de viata, sunt influentate de energii subtile, de vibratii diferite, de ce cele mai multe ori nevazute si nesimtite  de catre oameni.

  O stare de sanatate buna inseamna existenta unui flux armonios, continuu, al energiilor care travereseaza corpul, mintea si spiritul tau.

 Boala arata de fapt un blocaj real in fluxul de energie vitala care trece prin toate corpurile energetice ale fiintei tale.

 Boala intervine ca o atentionare asupra felului in care iti conduci corpul si viata.Ea iti arata ca faci ceva gresit si este necesar sa te opresti, sa chibzuiesti si sa produci o schimbare.

 Boala iti spune ca ai o gandire gresita, tipare mentale nebenefice, emotii nesanatoase sau alegeri nefericite.

 Boala este de fapt o modalitate a sufletului de a comunica  cu tine prin intermediul trupului, prin emotii si ganduri.

 Punctul din corp in care se declanseaza boala iti atrage atentia ca in acea zona fluxul energetic este blocat, ca trebuie sa asculti mai mult la ce spune sufletul si implicit sa iei hotarari diferite si benefice pentru tine.

 Boala este o lectie trimisa de spiritul tau pentru ca tu sa revii la adevaratul drum si sa lucrezi  la cresterea ta spirituala.

 Atunci cand muncesti cot la cot cu sufletul pentru a vindeca un dezechilibru,  are loc o crestere personala si o reorientare perfecta a fluxului de energie vitala in corp.

 Terapia  are sublim scopul de a te face mai sensibil si mai atent la ce iti sopteste sufletul.

 Vindecarile cu ajutorul acestei terapii iti dezvolta intuitia,clarvederea,auzul prapsihic si perceperea emotiilor.Sa fii aliniat la dorintele si energia sufletului tau, sa fii in armonie deplina cu sufletul tau, reprezinta actul suprem al fiecarui om care doreste sa traiasca in echilibru cu Universul.

 Cei care au gasit calea catre sufletul lor, care isi cunosc Scopul Sufletului ( Menirea Divina) simt ca  trec prin viata mai usor, sunt mai conectati, mai fericiti, materializeaza mai usor si au o stare de sanatate mult mai buna.

Terapia conduce la vindecarea sufletului si iti ofera protectie, calauzire, iubire, abundenta, si bunastare pe toate planurile vietii.Ajuta la recuperarea partilor pierdute de suflet, in protectie energetica, in vindecarea corpului fizic, in reprogramarea mintii, in atragerea banilor sau a partenerului ideal.Toate acestea fac parte si pot fi sustinute de aceasta minunata terapie.

 Vindecarea cu ajutorul terapiei te sustine sa treci cu bine si sa faci fata schimbarilor de care ai nevoie pentru a iesi din zona ta de confort si a trece la urmatorul nivel.Cele mai puternice si benefice procese de schimbare sunt si cele mai dificile, cele care necesita  cea mai multa sustinere, credinta, vointa si iubire.

 Aminteste-ti cat de greu a fost pentru tine sa faci anumite schimbari atunci cand:

– a aparut un copil in viata ta

– ai schimbat locul de munca

– ai divortat

– ai trecut printr-un deces

– ai fost parasit

 Procesul de schimbare este inconfortabil, uneori dureros si destul de dificil pentru a ajunge la noua ta identitate, pentru a crea un nou  tu.

 Terapia vine sa schimbe radical acest proces  de care fuge toata lumea dar de care nu poate scapa nimeni.

 Suflet minunat te astept cu drag la terapie !

 Terapia se poate face de la distanta.Costul acestei terapii este de 200 Ron si se poate face plata prin virament bancar sau Revolut.

 Daca esti interesat te rugam sa ne contactezi prin mesaje privat pe pagina :

Facebook: https://www.facebook.com/evspiritual

E- mail :evolutiaspirituala@gmail.com

Whatsapp:+40/0727562813

Publicitate